Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 3:33 pm Teema: |
|
|
agnosticism 71%
atheism 58%
Islam 50%
Satanism 50%
Buddhism 46%
Paganism 46%
Christianity 29%
Hinduism 17%
Judaism 13%
Suhteliselt ootuspärane:You are an agnostic. Though it is generally taken that agnostics neither believe nor disbelieve in God, it is possible to be a theist or atheist in addition to an agnostic. Agnostics don't believe it is possible to prove the existence of God (nor lack thereof). Agnosticism is a philosophy that God's existence cannot be proven. Some say it is possible to be agnostic and follow a religion; however, one cannot be a devout believer if he or she does not truly believe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Kolm Sept 14, 2005 9:49 pm Teema: |
|
|
You scored as agnosticism.
You are an agnostic. Though it is generally taken that agnostics neither believe nor disbelieve in God, it is possible to be a theist or atheist in addition to an agnostic. Agnostics don't believe it is possible to prove the existence of God (nor lack thereof). Agnosticism is a philosophy that God's existence cannot be proven. Some say it is possible to be agnostic and follow a religion; however, one cannot be a devout believer if he or she does not truly believe.
agnosticism
100%
atheism
83%
Satanism
71%
Islam
67%
Hinduism
58%
Judaism
50%
Christianity
46%
Buddhism
42%
Paganism
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 15, 2005 9:15 pm Teema: |
|
|
atheism 75%
agnosticism 67%
buddhism 63%
islam 58%
paganism 58%
satanism 50%
judaism 38%
hinduism 38%
christianity 8 %
Ateism polnud üllatus, küll aga see ,et kristlus nii kindlalt viimaseks jäi. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Sept 20, 2005 9:35 pm Teema: |
|
|
Mis religiooni alla käib Gospel ?...Mind lunitakse koori laulma aga ma olen tegelikult ükskõik millisest usu vormist kkka väga kauge... |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 4:46 pm Teema: |
|
|
Shatterhand kirjutas: |
Mis religiooni alla käib Gospel ?...Mind lunitakse koori laulma aga ma olen tegelikult ükskõik millisest usu vormist kkka väga kauge... |
peaks vist kristlus ikka olema... _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 5:10 pm Teema: |
|
|
Kas Gospel pole mitte see mustanahaliste poolt loodud kirikulaul vms. See läheb kristluse alla (ma ei tea kas protestantlik või katoliku). _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 7:01 pm Teema: |
|
|
No selle pistan siis endale kõrva taha, et kristluse alla...Jaaa...Nunnad hoos oli tore film aga minu jaoks see siiski ple...Usundiõpetus/Kultuurilugu on tore tund...räägitakse erinevatest kultuuridest ja religioonidest...Muide ka McDonalds on religiooni tunnustega...päris mitmega kohe... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 7:09 pm Teema: |
|
|
No selle pistan siis endale kõrva taha, et kristluse alla...Jaaa...Nunnad hoos oli tore film aga minu jaoks see siiski ple...Usundiõpetus/Kultuurilugu on tore tund...räägitakse erinevatest kultuuridest ja religioonidest...Muide ka McDonalds on religiooni tunnustega...päris mitmega kohe... |
Aa õige jah, selline film oli ka olemas
Kunagi oli selline tore õppeaine nagu muusika, seal räägiti  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
Ei noh tore film...väga hea...Uno's on sellest filmist ka üks lugu...Mõtlengi just selle näitlejate esitust...Mõtlen seda lugu: Ooo happy day x4...edais ei viitsi sõnu kijutada... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 22, 2005 1:43 pm Teema: |
|
|
..When Jesus walks.. mõned korrad
oo happy day...mõned korrad
Rohkem pole meeles. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Nelj Sept 22, 2005 5:49 pm Teema: |
|
|
Aga hea lugu...Aga jah...Mõni satanist kah siin foorumis on ?... |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Reede Sept 23, 2005 12:17 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
See läheb kristluse alla (ma ei tea kas protestantlik või katoliku). |
Metodisti juurtega ehk siis protestandid (metodistid on alguse saanud inglise anglikaani kirikust, kes pole tegelikult ei protestandid ega katoliiklased).
http://en.wikipedia.org/wiki/Gospel_music |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
Peaks mõnikord uurima Islamistide seadusi...ehk siis nende kümmet käsku...kas see usk siis on agerssiivne või on õigus ikkagi neil rahulikel islamistidel... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|