Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kosh Kadett

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2004 11:35 pm Teema: Eesti Sci-Fi sait |
|
|
Mu hea sõber wolf sai oma lehe valmis kui on huvi siis minge ja uurige
http://www.scifi.pri.ee/ _________________ "I have always been here." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 12:44 am Teema: |
|
|
Kuule... Sait on hea. Aga foorum on halb mõte. Sest isegi siin juba käib vähe rahvast ja teemad on põhiliselt samad. Minu meelest võiks see sci-fi.pri.ee foorum liituda sellega siin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 4:39 pm Teema: |
|
|
Väga kena, et keegi veel sci-fi vastu huvi tunneb ja ka saidi tegemisega vaeva näha viitsib.
Aga foorumi osas ma teeksin teile küll ettepaneku meie Ulmefoorum ja see teine liita ? Mõelge selle peale. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
wolf Kadett

|
Postitatud: Nelj Dets 30, 2004 11:59 pm Teema: |
|
|
Tänan,et teile meeldib minu sait .Foorumi osas olen täitsa nõus,tegin saidil muudatuse ära.Kui kellegil on soovi oma pilte sinna ülespanna siis andke märku või siis on mingi idee uue galerii tegemiseks.Serveri ruumi mul piisab.  _________________ Don't be too proud of this technological terror you've constructed. The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|