Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 7:23 pm Teema: "Lost" alafoorum |
|
|
Nagu mõned teist kindlasti lugenud on, hakkab Kanal2 kuuldavasti sellest sügisest näitama sarja "Lost". http://ajaviide.delfi.ee/news/film/article.php?id=11028915
Seega tekkis meil mõte, et võiks Ulmefoorumisse sellele sarjale üldiseks ja episoodide aruteluks oma alafoorumi teha. Kuid selle jaoks on meil paar tingimust:
On vaja vähemalt 10 inimest, kes lubavad neid episoode vaadata ja siin kommenteerida, soovitavalt asiselt. On arusaadav, et kui sellega tegeleks ainult 2 või 3 inimest, oleks asi üsna mõttetu ja ka teistele igav lugeda.
Niisiis, see teema siin on ühtlasi "sign-up" koht. Kes on huvitatud ja asjaga nõus, pangu siia kommentaar.
Kui saame kokku rahuldava hulga inimesi, tekitame alafoorumi. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 7:50 pm Teema: |
|
|
Mina olen siis teine inimene.
Oleks kindlasti valmis peaaegu iga kord episoodi ära vaatama ja foorumis kommenteerima, sest kui palju neid ulmesarju ikka niimoodi Eesti kanali pealt näeb, väga harva.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 8:04 pm Teema: |
|
|
Kui kellaaja saaks teada, siis võibolla saaks ka kambaga liituda . Kui kehval ajal on, siis vast vaadata ei saa, aga muidu huvi on olemas  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 8:10 pm Teema: |
|
|
Kui teada saab, mis kell ja mis päeviti siis võiks isegi mõelda, aga mul on bändi proovid õhtul kaua. Seega oleneb ajast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 8:14 pm Teema: |
|
|
Kui ajad sobivad, siis olen vaataja (ja ka kommenteerija ). _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 8:36 pm Teema: |
|
|
Liituks, kuigi pole eriline arutleja
Olen ise seda sarja näinud ja nüüd ootan juba pingsalt 2. hooaega  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 23, 2005 8:21 pm Teema: |
|
|
Kindlasti ka mina sest olen kõiki osi näinud(kui keegi tahaks osi siis võtke kontakti) ja kindlasti vaatan heameelega veel seda suurepärast meistriteost televisiooni vahendusel 
Viimati muutis seda SinkaVonka (Teis Aug 30, 2005 4:35 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 23, 2005 11:25 pm Teema: |
|
|
Võtaks ka arutulusest osa, kuigi ma juba esimest hooaega näinud. Aga kanal 2 tegi ikka väärt sammu, et antud sarja näitama hakkab, väga meeldiv üllatus igatahes. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 1:00 pm Teema: |
|
|
mul kõigub kõik kellaaja peal.. sellest oleneb, kas saab vaadata või ei... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2005 1:19 pm Teema: |
|
|
Hakkasin just hiljuti velzi soovitusel seda sarja vaatama, nii et oleks kommenteerija küll.
Hehee, vaatasin just, et olen kümnes postitaja, nii et asi on vist otsustatud  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Laup Sept 10, 2005 2:23 pm Teema: |
|
|
Kas keegi teab millal see kanal 2 peal pihta hakkab?... muidu hakkan ka kindlasti vaatama ja kommenteerima  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Sept 13, 2005 7:09 pm Teema: |
|
|
"Lost" hakkab Kanal 2-hes pihta oktoobris, rohkem infot hetkel ei ole.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Sept 13, 2005 7:43 pm Teema: |
|
|
Kavatsen vaadata, ulmesarju on eesti ja ka soome kanalites vähe ja seda magusamad tunduvad need üksikud . _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 8:33 pm Teema: |
|
|
Esimese episoodi eetriaeg on nüüd lõpuks ometi teada:
TEADMATA KADUNUD eetris alates 4. oktoobrist kell 20.30 _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 21, 2005 9:00 pm Teema: |
|
|
Ja see hakkabki sii solema teisipäeviti. Väga hea. Täiesti sobib. Ainult nädala kõige raskem koolipäev on kolmapäeval aga keda ese kotib  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Okt 04, 2005 10:31 pm Teema: |
|
|
Teadamata kadunud kordus on eetris Kanal 2-hes pühapäeviti kell 10:00 _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Okt 05, 2005 4:09 pm Teema: |
|
|
Hmm, kaua see sari juba käinud on? Ma pole üle aasta korralikult televiisorit vaadanud...
Et ehk hakkaks uuesti telekat vaatama vms.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Okt 05, 2005 5:07 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Hmm, kaua see sari juba käinud on? Ma pole üle aasta korralikult televiisorit vaadanud...
Et ehk hakkaks uuesti telekat vaatama vms.. |
Olnud on ainult esimene episood, nii et pühapäeval kell 10:00 saaksid selle ilusasti ära vaadata.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Okt 05, 2005 5:45 pm Teema: |
|
|
Hmh, ei hakka mina oma ilusat und telesarja peale raiskama. |
|
Tagasi üles |