Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
44% |
[ 8 ] |
9 |
|
50% |
[ 9 ] |
8 |
|
5% |
[ 1 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 18 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2005 1:21 pm Teema: |
|
|
Ryhkija kirjutas: |
Panin 10. Lõpp oli põnev. Eriti see, kus selgus, et saarel on jääkaruloomad ja üht signaali on järjest tulnud 16 aastat. Ma pole küll mingi teadjainimene, aga kas aku mitte sellise aja peale tühjaks ei peaks saama? |
Samad küsimused tekkisid mul, aga nüüd need lahenduse saanud.  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2005 2:49 pm Teema: |
|
|
Küll seal on mingisugune energiaallikas. äkki keegi vedas saarele elektri?
Mulle millegipärast tundus, et ühes lõigus nägin taga mingit pikka sirget musta joont ja alguses arvasin, et see on elektriliin aga pärast selgus, et lihtsalt üks rada.
Filmivigadest veel..Troojas oli ühes lõigus Achilleuse pea taga näha lendavat lennukit Aga ega lennukitel ju üle võtteplatside lendamist ära saa keelata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2005 3:00 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Mulle millegipärast tundus, et ühes lõigus nägin taga mingit pikka sirget musta joont ja alguses arvasin, et see on elektriliin aga pärast selgus, et lihtsalt üks rada.
Filmivigadest veel..Troojas oli ühes lõigus Achilleuse pea taga näha lendavat lennukit Aga ega lennukitel ju üle võtteplatside lendamist ära saa keelata. |
Aga see eest annab alati arvutiga kaadrit ringi teha  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Okt 16, 2005 8:03 pm Teema: |
|
|
kus kohas see lennuk üle põrutas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 3:45 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
kus kohas see lennuk üle põrutas. |
Täpselt ei mäleta. Vaatasin ammu. Aga hiljem nägin kusagil foorumis ka kaadrit sellest kohast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 8:04 am Teema: |
|
|
Tavaline aku kindlasti, kui just pole tegemist radioaktiivsetel ainetel põhinev aku. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Teis Nov 01, 2005 11:27 pm Teema: |
|
|
megahea osa oli...andsin 10 punkti...pinged kruvis eriti ülesse koht kus sawyer kõmmutas maha selle karu või mis iganes loom see ka polnud...  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 6:56 pm Teema: |
|
|
Andsin 9 punkti, lugu oli väga huvitav, kuid kohati liiga aeglane ja veniv. Lõpp oli võimas ja mulle hakkas siis tõesti see sari väga meeldima. Tekkis tõesti küsimus, et kuidas stsenaristidele nii head ideed tulevad ning kuidas nad suudavad nii hästi osasid planeerida. Lugu hakkas rohkem arenema ja see oli väga hea. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Juun 15, 2006 4:28 pm Teema: |
|
|
Nii pilootosa esimene kui ka teine jagu on Kanal2's uuesti eetris reedel, 16. juunil kell 22:00.
Kõik, kes näinud pole, kindlasti vaatama!  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|