Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 8:35 pm Teema: |
|
|
Suht mitte kuna Civ-i tegevus ei toimu eriti väljaspool maa atmosfääri  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Esm Okt 17, 2005 10:11 pm Teema: |
|
|
A no sellest küljest jah...hm...siis ei tea täpselt... Alieni teemaline mäng oleks üsna lahe...filmi järgi tehes küll liialt tegelasi pleks aga siiski...Fännidele oleks nagu rusikas silmaauku...Kui meeleolu ära tabataks...
Üks eriti lahe nõks oleks see, et vaenlasi mitte ei tapeta vaid saab ka nagu...uimastada...ehk siis vigastada piisavalt, et nad enam vastu ei hakka ja siis nad hostideks teha...'
Ja siis võiks olla mereväelaste mängijal selline vaõimalus, et olenevalt asjaoludest jäävad mõned mehed teadvusel ja siis ta saab valida kas üritab neid päästa või laseb neil endale kuuli pähe lasta... |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 11:58 am Teema: |
|
|
Alieni teemalisi mänge on.
AvP on üsna norm mäng muidu. Ja on ka teisi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 5:09 pm Teema: |
|
|
Khm...jah...sorry...väike arusaamatus...Ma rääkisin strateegiamängudest. Alieni teemal on (niipalju kui mina tean) ainult FPS mänge...Endal on olemas AvP 2 Primal Hunt |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 6:30 pm Teema: |
|
|
Natural Selection oli viimati online fps strateegia kui ma seda mängisin. Pole küll otseselt Tulnukaga seotud kuid sisult meenutab seda küll.
Muidu strateegia koha pealt võid proovida sellist mängu nagu "Enemy Inferstation"
Aga jah, sellist otsest alieniteemalist õõvastavat hämaruses strateegiliselt hiilimist ma tõesti pole näinud... Selline Alieni teemaline seiklusmängu tüüpi strateegia oleks päris lahe, EI stiilis, kuid õudsa admosfääriga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 9:28 pm Teema: |
|
|
Oleks tõesti...vat see oleks VÄGA lahe...mõtteid võiks laenata Warcraft III'lt...et siis nii massitaplusi kui ka ühe hero unit'iga seiklemist...(ei pea oleme ilmtingimatta ühe üksusega)...aga millised need unit'id siis üldse oleks...face hugger onju...see oleks algne...ja seal edasi siis tuleb hakata neid loomadele või inimestele külge pookima...see aga eeldaks kindlasti, et Alieni mängjal oleks alustuseks juba baas valmis...(see oleks mudiugi ka loogiline...kuna Alienid pole kunagi tulnujd inimeste juurde vaid inimesed nende juurde/nende nest'idesse)...Kuna inimesed ei pea kasvama kellegist sõltuvalt...neil oleks lihtsalt, et süstik maandub ja toob uued unitid kohale...
See oleks ta tunduvalt loogilisem kui lihtsalt see, et iga minuti tagant kalpsab uus üksus majast välja...
Loomulikult oleks sellisel juhul ka,e t ühe kaupa mehi ei saa...vaid umb 8 meest korraga...
Alien'itel peaks siis vastavalt hostile (ehk siis ka hostist tulevale üksusele) olema ka erinevad kasvamis perioodid....Aga millised upgraded neil küll oleks...???...Inimestel see sammuti lihtsam...ja KINDLASTI võiks üksustel olla astmed...(nagu RA2 veteran unitid)...ma ei mõtle küll, et nad paraneks, aga, et armor oleks tugevam (mängu siseselt nimetaks seda küll pigem rünnakute blokkimise võimet DnD tundjatele siis dextertiy nime all tuntud)...muiudig arenekas veteranidel ka täpsus (mis tuleneks siis paremas damage's--- |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Okt 18, 2005 9:42 pm Teema: |
|
|
No kui sul Ps2 olemas siis on ju PÕHIMÕTTELISELT on AvP 3 juba olemas...Ma küll ei mäleta nime...Aga mina olen ulme/fantaasia (need kaks minu arvates siiski erinevaid asjad kui süüvida nende tähendusse) strateegiate paadunud nautija...Aga kui sa AvP 2 matsu veel ei saanud siis uuri kas sa ika Primal Hunt'i oled ära proovinud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 2:14 pm Teema: |
|
|
No on olemas mäng Aliens:Colonial Marines. See küll PlayStation 2'le. Aga See AvP Extinction kah PS2 või XboX'ile...PC'ile selliseid ple vist...jama värk... |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 5:13 pm Teema: |
|
|
GTA II sealt ei tööta |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 5:17 pm Teema: |
|
|
Tõmbama saab hakata...Te inimesed olete ikka eriliselt magedad...Proovige natuke...Üritage...Proovi esmalt tõmbama hakata GTA 1...siis ta viib su uuele leheküljele kus on jätkuvalt võimalus valida kolme mängu vahel...Proovi NÜÜD Gta 2 tõmmata... |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 5:43 pm Teema: |
|
|
eee ma sain GTA II arvutisse. tegin installi ära. pani sedaed. Panen GTA II tööle.............................. ja siis lööb uuesti installi ette ja küsib kaa soovite mängu installi parandada, uuesti lasta või kinga anda.
Olen sealt ka läbi proovinud ja tulemus: Ei funka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 6:11 pm Teema: |
|
|
Funkab küll. Mäng tuleb tööle panna sealt, kus nupud paika saab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 6:35 pm Teema: |
|
|
seal nuppude paika panemis kohas mõtleds sa all paremas nurgas olevat GTAII nuppu või?
Kui seda. siis vajutades hakkab ta uuesti installima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:13 pm Teema: |
|
|
Shatterhand kirjutas: |
Oleks tõesti...vat see oleks VÄGA lahe...mõtteid võiks laenata Warcraft III'lt...et siis nii massitaplusi kui ka ühe hero unit'iga seiklemist...(ei pea oleme ilmtingimatta ühe üksusega)...aga millised need unit'id siis üldse oleks...face hugger onju...see oleks algne...ja seal edasi siis tuleb hakata neid loomadele või inimestele külge pookima...see aga eeldaks kindlasti, et Alieni mängjal oleks alustuseks juba baas valmis...(see oleks mudiugi ka loogiline...kuna Alienid pole kunagi tulnujd inimeste juurde vaid inimesed nende juurde/nende nest'idesse)...Kuna inimesed ei pea kasvama kellegist sõltuvalt...neil oleks lihtsalt, et süstik maandub ja toob uued unitid kohale...
See oleks ta tunduvalt loogilisem kui lihtsalt see, et iga minuti tagant kalpsab uus üksus majast välja...
Loomulikult oleks sellisel juhul ka,e t ühe kaupa mehi ei saa...vaid umb 8 meest korraga...
Alien'itel peaks siis vastavalt hostile (ehk siis ka hostist tulevale üksusele) olema ka erinevad kasvamis perioodid....Aga millised upgraded neil küll oleks...???...Inimestel see sammuti lihtsam...ja KINDLASTI võiks üksustel olla astmed...(nagu RA2 veteran unitid)...ma ei mõtle küll, et nad paraneks, aga, et armor oleks tugevam (mängu siseselt nimetaks seda küll pigem rünnakute blokkimise võimet DnD tundjatele siis dextertiy nime all tuntud)...muiudig arenekas veteranidel ka täpsus (mis tuleneks siis paremas damage's--- |
Kurat, kui sa siukest fräägimist tahad siis mine mängi natural selectionit! FPS ka veel, ainult strateegia! Nuputa nüüd ise. Läheb kirjeldustega kokku küll. Ehitad, upgraded, vallutad, hävitad, hiilid, jooksed.
Alieni mäng võiks olla ikka selline rahulikum strateegia, selline ühemehelik strateegia kus vahel saad omale kompanione leida kuskilt kosmoselaevalt rühmaks vms. Pead nad välja treenima, nagu EIs. |
|
Tagasi üles |
|
 |
taurus Kadett
|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 7:32 pm Teema: |
|
|
tahaks mängida hullult StarCrafti aga kust seda saada???? teab keegi? palun ütle... noh endale meeldivad StarCraft, Empire Earth, kõik AGE OF-id, tycoonid, simpsons ning Eternal-lands....... need on osa mis meelde tulid |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 19, 2005 8:41 pm Teema: |
|
|
taurus kirjutas: |
tahaks mängida hullult StarCrafti aga kust seda saada???? teab keegi? palun ütle... noh endale meeldivad StarCraft, Empire Earth, kõik AGE OF-id, tycoonid, simpsons ning Eternal-lands....... need on osa mis meelde tulid |
Ei Tea. Ültesgi piraatluse levitamine on siin keelatud |
|
Tagasi üles |
|
 |
|