Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
50% |
[ 3 ] |
8 |
|
33% |
[ 2 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
16% |
[ 1 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 6 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Nov 13, 2005 7:21 pm Teema: TOS - 2x26 "Assignment: Earth" |
|
|
Episood on eetris esmaspäeval, 14. novembril 2005 kell 23:45 ETV's
"Missioon Maa"
Tähelaev Enterprise on saadetud tavatule missioonile minevikku. Nad peavad sekkumata vaatlema elu Maal aastal 1968 ja koguma rohkem infot selle keerulise aja kohta. Ootamatult tabatakse 1000 valgusaasta kauguselt lähtuv transporteri kiir, millega Enterprise'i pardal materialiseeruvad agendid Gary Seven ja Isis. Nad esindavad Maalt 6000 aasta eest ära viidud inimesi, kes peavad tagama, et tsivilisatsioon ei häviks. Sündmused on viimas tuumakatastroofini ning agent Seveni ja Enterprise'i huvid põrkuvad.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 15, 2005 11:10 am Teema: Re: 2x26 "Assignment: Earth" |
|
|
Tre,
Andsin 8 punkti. Eriti räige kild oli see, et just aastasse 1968 oli vaja minna. Seriaal ise siis 67 aasta oma sel hetkel. Icicic. Tulevik you know
Muidu täitsa seeditav action oli. Ah, mis ma siin ikka pikalt pajatan.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Nov 15, 2005 12:54 pm Teema: |
|
|
hea osa oli jahh.... kuigi.... Spockil oli väga kena soeng, kuidagi tumedam vä?
andsin 9 punkti, täitsa vaadatav oli _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 10:33 pm Teema: |
|
|
Andsin 9 punkti.
Kindlasti on tegu ühe TOS'i "TOP 10" hulka kuuluva episoodiga, kuna iga nurga pealt on näha, et sellega on rohkem vaeva nähtud kui tavaliselt. Tegu oli ikkagi teise hooaja viimase episoodiga ning sellest tulenevalt on näha, et selle sisu osas on rohkem pingutatud.
Idee oli huvitav ning põnevust oli piisavalt, samuti ei märganud ma episoodi juures mingeid naeruväärseid seiku.
Siiski, nagu näha, ei pane see osa mind eriti pikalt kommenteerima ning seega võiks öelda, et sellest jäi puudu veidi sädet. Näiteljatöö oli normaalne, teostus oli sujuv, kuid midagi tõeliselt väljapaistvat episoodi juures ei olnud. Ei saanud me sellest episoodist mingit erilist moraali ega ka mingit uskumatult erilist uut informatsiooni.
Kõrged punktid episoodile panin ma seega eelkõige sellepärast, et tegijad olid vaeva näinud ning ei piirdunud lihtsaima väljapääsu valimisega.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Sept 07, 2006 2:46 am Teema: |
|
|
Vaatasin ammu, aga siiani meeles... sellest ka hindeks 9!
Võimalik, et olen pervert, aga ma pidin ikka endale piisa püksi naerma, kui Spocki XX sajandi riietes nägin.
Aga muidu hea seeria, et oli hoolega vaeva nähtud ning sü¾eed keritud... täitsa leidlik. _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|