Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindad seda episoodi? |
10 |
|
25% |
[ 5 ] |
9 |
|
35% |
[ 7 ] |
8 |
|
30% |
[ 6 ] |
7 |
|
10% |
[ 2 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 20 |
|
Autor |
Teade |
Ryhkija Lipnik

|
Postitatud: Nelj Nov 24, 2005 6:51 pm Teema: |
|
|
Hea osa oli. Panin vist hea hinde, ei mäleta enam... Aga jah. Sai üsna palju jällegi teada tegelaste kohta. Sawyeri iseloom mulle meeldib, Sayid on jätkuvalt üks lemmikutest ja Jack on ikka veel selline, et tahab kogu maailma päästa. Kõik muu on juba kokku võetud.
Aga selle koha pealt, miks Jack lasi Sawyerit piinata on mul selline väide, et Jack hoolib rohkem Shannonist, kui Sawyeri omakasust. Siiski on noor naine ju väga täbaras olukorras ja Sawyer on põhisüüdlane. Andis teine ju Boone'legi peksa selle eest, et too tema asjades sorimas käis. _________________ Tere. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Laup Nov 26, 2005 6:33 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Ainus viga selle episoodi juures oli ehk see, et Sawyeri piinamise koht oli veidi liiale viidud ning ma ei usuks, et Jack sellist asja üldse toetada loogiliselt võiks.  |
Ma vaidleks vastu,kuna on väga palju erinevaid inimesi ja mõned on võib-olla tõesti Sawyeri taolised.Ja miks ei võiks olla Jack selleks võimeline,kui on ohus teise inimese elu,pealekauba on ta veel arst ning arvan,et ta oleks selleks siiski võimeline . _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Nov 26, 2005 7:05 pm Teema: |
|
|
Arvan samuti , et Sawyeri enesepiitsutamirt rõhutati liiga demonstratiivselt. Ja piinamine oli ka eee... ebaveenev.
Aga eksrokkar on seal kõige värvikam kuju, koos iraaklasega. Sari tervikuna tammub paigal. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:20 pm Teema: |
|
|
8 punkti. Sawyeri flashbackid ei olnud kuigi huvitavad. Ei saanud aru ka sellest, miks ta end piinata lasi. Sayid muutus üsna vastumeelseks, kuid tema süütunne ja ajutine lahkumine muutis mu meelt. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|