Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Nov 15, 2005 12:59 pm Teema: |
|
|
muideks, veel loen väga palju "arvuti maailma", "Loodust" _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 15, 2005 10:09 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Muideks selle [digi] ga tuleb meelde. Juba on 14 nes ja pole veel ilmunud...huvitav.. ega juhuslikult tellimus läbi pole? Kas kellelgi, kellel tellitud on , on kohale jõudnud? Olen unustanud poes vaadata.. |
Digi ilmub 11 korda aastas, ma kuskilt lugesin. (aga kes teab äkki lugesin ka valesti) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 2:46 pm Teema: |
|
|
Oli jah midagi kusagil..Vist kõige esimeses numbris kirjas...Loodame et tuleb lähipäevil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 9:32 pm Teema: |
|
|
Mulle igatahes tuli [Digi] eile. Ja muide kaaneplaadil on seekord Star Wreck: In the Pirkinning. Nii et kes tõmmata ei viitsi ise, ostke [Digi] endale. Tegu on siis soomlaste tehtud amatöörfilmiga (Star Treki ja Babylon 5 paroodia), millest siin foorumis kuskil teemas juttu ka oli. Tõeliselt hämmastav film, igaüks peaks vaatama seda.
Vabandust offtopicu pärast. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 12:18 am Teema: |
|
|
ot kirjutas: |
Jah mulle jõudis ka täna kohale. |
|
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Nov 20, 2005 1:56 pm Teema: |
|
|
[digi] on selle raha eest seni parim(minu arust) ajakiri mida saada(tehnika jms teemadel) Tellides 25.- kuus muidu 33.-
Iga numbriga on kaasas plaat(karbita..see on natuke jama) kus siis peal Peeter Marveti screencast(e. ekraaniviisor vt. http://marvetaarium.uniprint.ee/screencast ) ja olenevalt siis olukorrast kas mõne uue mängu demo, novembri numbris Star Wreck... ja mõned huvitavad tasuta programmid(eelmise kuu omas oli neid hunnikuga, kuna seal räägiti kuidas oma arvutist piraattarkvara välja saada ja millega seda siis asendada).
Sees on palju huvitavat juttu uudisasjade kohta..on naistekas( ) kus siis väike pilt-jutt naistele mõeldud asjadest(ilusad nunnud kotid kaameratele-telefonidele, nunnud karvased usb mälupulgad jms), "järele proovitud" kus siis on mingi asi ette võetud järele proovitud ja nüüd avaldatakse arvamust, kas tasub osta ja miks ja kui ei tasu siis soovitatakse sageli ka alternatiivi. Järele proovitakse tavaliselt telefone, fotokaid, kõlareid, klaviatuure, nüüd viimati oli usb otsaga WiFi võrgu leidja ja kui leiad midagi, torka see vidin usbi auku ja ongi sul võrgukaart olemas.
On veel ka suur test kus siis võrreldakse midagi. On olnud läpakate, lauaarvutite... võrdlusi. Lõpus on ka Digidoktor kus lugeja küsib, [digi] vastab. Sealt olen minagi leidnud mõne lahenduse probleemile. Ja siis on lugejakirjad. Parima küsimuse ja kirja saatjad saavad ka mingit nänni. Eelmises numbris lubati anda korralik monitor ja antigi
Räägitakse ka mängudest>> rubriik [play]
[digi] on ajakiri mida tasub osta. Sees pole pikki väsitavaid ja raskeid jutte. Kõik on selge ja arusaadav. Selle hinna eest parim mis saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Püh Nov 20, 2005 2:35 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
[digi] on selle raha eest seni parim(minu arust) ajakiri mida saada(tehnika jms teemadel) Tellides 25.- kuus muidu 33.-
Iga numbriga on kaasas plaat(karbita..see on natuke jama) kus siis peal Peeter Marveti screencast(e. ekraaniviisor vt. http://marvetaarium.uniprint.ee/screencast ) ja olenevalt siis olukorrast kas mõne uue mängu demo, novembri numbris Star Wreck... ja mõned huvitavad tasuta programmid(eelmise kuu omas oli neid hunnikuga, kuna seal räägiti kuidas oma arvutist piraattarkvara välja saada ja millega seda siis asendada).
Sees on palju huvitavat juttu uudisasjade kohta..on naistekas( ) kus siis väike pilt-jutt naistele mõeldud asjadest(ilusad nunnud kotid kaameratele-telefonidele, nunnud karvased usb mälupulgad jms), "järele proovitud" kus siis on mingi asi ette võetud järele proovitud ja nüüd avaldatakse arvamust, kas tasub osta ja miks ja kui ei tasu siis soovitatakse sageli ka alternatiivi. Järele proovitakse tavaliselt telefone, fotokaid, kõlareid, klaviatuure, nüüd viimati oli usb otsaga WiFi võrgu leidja ja kui leiad midagi, torka see vidin usbi auku ja ongi sul võrgukaart olemas.
On veel ka suur test kus siis võrreldakse midagi. On olnud läpakate, lauaarvutite... võrdlusi. Lõpus on ka Digidoktor kus lugeja küsib, [digi] vastab. Sealt olen minagi leidnud mõne lahenduse probleemile. Ja siis on lugejakirjad. Parima küsimuse ja kirja saatjad saavad ka mingit nänni. Eelmises numbris lubati anda korralik monitor ja antigi
Räägitakse ka mängudest>> rubriik [play]
[digi] on ajakiri mida tasub osta. Sees pole pikki väsitavaid ja raskeid jutte. Kõik on selge ja arusaadav. Selle hinna eest parim mis saada. |
Suur-suur aitäh, kust seda muidu tellida saaks? _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Püh Nov 20, 2005 3:03 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Suur-suur aitäh, kust seda muidu tellida saaks? |
Näit www.kirilind.ee. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Nov 26, 2005 7:10 pm Teema: |
|
|
Ja vaata , et sul korralik kirjakast on, muidu võid plaadist ilma jääda, mul kurvad kogemused. Nüüd tellin töö juurde. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Püh Nov 27, 2005 7:00 pm Teema: |
|
|
äripäeva ikka vahel natukene sirvin kui silm mingi imeliku artikli või koomiski peale jääb, ajalehega pakkides. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 4:50 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Eks vahest ikka saab ka Maajat vaadatud. |
sina tellid või su vanemad tellivad?  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 5:00 pm Teema: |
|
|
Endal selle ja eelmise kuu Digi nägematta. Tavaliselt vend on poest ostnud.
Sõbral oli selline jura, et saatis ema seda tellima, aga see tellis Digi asemel Di. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 5:03 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Endal selle ja eelmise kuu Digi nägematta. Tavaliselt vend on poest ostnud.
Sõbral oli selline jura, et saatis ema seda tellima, aga see tellis Digi asemel Di. |
haha, huvitav mis tunne tal siis olla võis, tegelt kahju ka ju  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Esm Nov 28, 2005 7:54 pm Teema: |
|
|
Äripäev ja Pärnu Postimees.
Olen mõelnud Eesti Ekspressi ja Horisondi peale.
PDF variandis, kuigi täismahuliselt olen lugenud ka Piirivalve isiklikku väljaannet Melanhoolia värk, sai kunagi Narva-Jõesuus aega teenitud. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 10:05 pm Teema: |
|
|
Mina loen aeg-ajalt ajakirja Nädal, sest sealt saab palju huvitavat infot. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Kolm Veeb 22, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
Küllaltki palju erinevat. Millal Muumi, millal FHM  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|