Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 0 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 7:50 pm Teema: SGA - 2x13 Critical Mass |
|
|
Issand. Ma panen kindlasti 10/10. Idee oli hea. Yle pika aja kattusid SG-1 ja Atlantise sotrylinid. Sisu seisneb siis yhesõnaga selles, et Atlantisesse on paigaldatud pomm Goa'uldide poolt(nad ju võtsid "Trust"i yle).
Näitlejatöö oli kõigi poolt hea ja osa lõpus oli muusika suurepärane(Rachel Lutrell). Ootamatu lõpp. Ma ei hakka kedagi kyll ära spoilima. Seda osa lihtsalt tõesti tuleb näha. Ma anun teid  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 8:44 pm Teema: Re: 2x13 Critical Mass |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Issand. Ma panen kindlasti 10/10. Idee oli hea. Yle pika aja kattusid SG-1 ja Atlantise sotrylinid. Sisu seisneb siis yhesõnaga selles, et Atlantisesse on paigaldatud pomm Goa'uldide poolt(nad ju võtsid "Trust"i yle).
Näitlejatöö oli kõigi poolt hea ja osa lõpus oli muusika suurepärane(Rachel Lutrell). Ootamatu lõpp. Ma ei hakka kedagi kyll ära spoilima. Seda osa lihtsalt tõesti tuleb näha. Ma anun teid  |
Saaksid sama jutu teise teemasse viia? Ma nägin natuke vaeva postituse kribamisel  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 9:26 pm Teema: |
|
|
Sorry. Aga sinu postitust veel ei olnud nii et...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 10:31 pm Teema: |
|
|
polnud jah, sest ma kirjutasin seda päris pikalt (otsisin pilti ja nett oli suht koomas ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|