|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindad seda osa? |
10 |
|
18% |
[ 3 ] |
9 |
|
31% |
[ 5 ] |
8 |
|
25% |
[ 4 ] |
7 |
|
25% |
[ 4 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 16 |
|
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Dets 06, 2005 7:13 pm Teema: Lost - 1x10 "Raised by Another" |
|
|
Episood on eetris teisipäeval, 6. detsembril 2005 kell 20:30 Kanal 2's
"Võõra kasvatatud"
Claire näeb hirmuunenägu sellest, kuidas tema tulevane laps röövitakse. Selgub ka, kuidas Claire sensitiivi nõuandel saatuslikule lennule sattus ja kelle lapsega on tegemist. Hurleys tekitab segadust see, et lennuõnnetuse üle elanud Ethan ei esine reisijate nimekirjas.
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 4:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Dets 06, 2005 9:34 pm Teema: |
|
|
7. Saydi lause, et me pole üksi tekitas küsimuse. Et kes need olid siis, keda ta selle all mõtles.
Ma arvan, et Claire vale sünnituse kutsusi välja need vaimud, kes eelmises osas sosistasid, |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Dets 06, 2005 9:39 pm Teema: |
|
|
7 punkti, ja seda ka viimase mõne minuti eest. Minu jaoks oli see siiani kõige igavam osa (kuigi üks on mul vahele jäänud).
Claire paraku ei ole eriti huviäratav tegelane ning kuigi see sensitiiv oli iseenesest suhteliselt hea kontseptsion. Kes ta selline oli ja mida teadis? Tundus, et pahatahtlik ta siiski polnud, sest kui ta esmakordselt Claire'ile ennustada püüdis, jättis tema vapustus suhteliselt siira mulje ning ma usun, et kui ta teadis, et lennuk alla kukub, siis tahtis ta sellega lihtsalt last päästa (olgugi väga kummalisel kombel).
Huvitav, kas Ethan on üks saare 'päriselanikest'? Rousseau sõnul olevat kõik küll tapetud olnud, aga lõpuks see tema nägu jättis küll väga kurjakuulutava mulje... Jään ootama edasisi arenguid, potentsiaali näib olevat. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 12:22 pm Teema: |
|
|
niipalju lükatakse seda sünnitust edasi, see kohe, näha, et veniv.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 4:46 pm Teema: |
|
|
Nägin ainult lõppu, sest olin autokooli lõppkoolitusel.
Niipalju kui meenub, siis Hurley vist kirjutas neid nimesid üles, et kes kus oli ja mis reisieesmärk oli. Locke'i vastus oli suht koht imelik.
EI kirjutagi rohkem seekord, iniseti täna, et foorumis (mitte siin) olen nii aktiivne ja töös kirjutasin napisõnaliselt...
8/10 _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 5:46 pm Teema: |
|
|
8 punkti.Jään nõusse,et see osa oli võrreldes teiste osadega üks igavamaid. Ja sünnitus venib tõesti pidevalt edasi .
kokkuvõttes on ka palju paremaid osasid olnud. _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 8:28 pm Teema: |
|
|
Aga mina leidsin selle osa õige huvitava olevat. Claire'i kui tegelase vastu ei ole mul midagi ja ka tema minevik tundus piisavalt huvitav. Selgeltnägija oli eriti intrigeeriv.
Ethani tegelaskuju ma juba ootasin, ja veel - on's ta äkki Alex? Episoodi lõpp oli lihtlabaselt köitev. Loodan ainult, et asja pea peale ei pöörata ja kõigest sellest midagi väga kli¹eelikku välja ei tehta.
9/10. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 07, 2005 10:18 pm Teema: |
|
|
Kolme sõnaga..Eriti ei meeldinud. Natuke igav oli võrreldes eelnevatre ja järgnevatega.
7 punkti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 08, 2005 11:53 am Teema: |
|
|
Veider, minu arust oli just tegu ühe parima osaga siiamaani, kuid võibolla on põhjus selles, et see oli üks esimesi osi, mis ma kunagi aasta alguses nägin ja tõenäoliselt ka põhjus, miks ma sellesse sarja armusin. Peale selle on Claire mu lemmiktegelane ja tema taustalugu huvitab mind küll ning see, et ennustaja ta meelega lennukile pani, teades, mis juhtub, oli lahe twist. Igatahes alates sellest episoodist hakkab sari korralike tuure sisse võtma ja kõige paremad osad on veel ees.
Ahjaa, kas ma olen ainus, kellele tobe tundub, et kanal 2 telekava põhimõtteliselt kogu osa sisu ümber jutustab? Nagu see kreisi raadio nali oli kunagi, kus diktor terve filmi ära rääkis ja siis head vaatamist soovis. Mind see nii väga küll ei häiri, aga need, kes pole veel näinud neid osi, saavad küll rõvedaid spolereid. Miks ma just siia teemasse seda postitan? Sest seekord rääkis kirjeldus lausa lõpu twisti ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Dets 08, 2005 3:58 pm Teema: |
|
|
VV kirjutas: |
Ahjaa, kas ma olen ainus, kellele tobe tundub, et kanal 2 telekava põhimõtteliselt kogu osa sisu ümber jutustab? Nagu see kreisi raadio nali oli kunagi, kus diktor terve filmi ära rääkis ja siis head vaatamist soovis. Mind see nii väga küll ei häiri, aga need, kes pole veel näinud neid osi, saavad küll rõvedaid spolereid. Miks ma just siia teemasse seda postitan? Sest seekord rääkis kirjeldus lausa lõpu twisti ära. |
Sest K2 ei oska muud moodi vaatajaid telerite ette naelutada... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Dets 08, 2005 5:32 pm Teema: |
|
|
Nõustun paljude eelkõnelejatega, episood oli ka minu arust siiani kõige nõrgem. Selles ei olnud piisavalt põnevust ning samuti ei leidnud ma sealt midagi tõeliselt sisukat. Ka näitlejatöö oli keskpärane ning seekord ma ei oskagi kedagi eriti esile tõsta.
Tuleb siiski tõdeda, et idee oli iseenesest päris hea, kuid lihtsalt teostus ei jõudnud eriti järele. Muidugi oli oluline näidata ka Claire'i elulugu, kuid see, et terve osa sisuliselt ainult temast oli, hakkas tõsiselt pinda käima. Pealegi tundub see tema rasedus juba äärmiselt kaua veninud olevat.
Kõige positiivsem asi osa juures oli kindlasti lõppvaatus, sest asjaolu, et Ethan ei olnud üldse lennuki peal, avab palju uusi viise põneva sü¾ee edasiarendamiseks.
Aitab ka nüüd jutust, 7 punkti annan.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Dets 08, 2005 5:52 pm Teema: |
|
|
Just selle Ethani ja ennustaja pärast panen 9/10, kui esimest korda nägin, siis ikka tekkis kõhedus tunne küll  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:30 pm Teema: |
|
|
9 punkti. Mulle meeldib Claire, kuid tema flashbackid jäid keskpäraseks. Samas oli huvitav jälgida, kuidas see ennustaja teadis, et lennuk alla kukkub. Põnev oli ka see, kuidas tuli välja, et Ethan kuulub Othersite hulka ning osa lõpp oli üsna creepy.
Veel meeldis osa alguses Claire'i õudusunenägu - see lisas asjale vürtsi. Üsna hea osa oli. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:50 pm Teema: |
|
|
casaya kirjutas: |
Põnev oli ka see, kuidas tuli välja, et Ethan kuulub Othersite hulka |
Esimese hooga lugesin välja other site hulka st. teise koha hulka. Ek. s on nad "Teised" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|