|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 3:36 pm Teema: Constantine (2005) |
|
|
Ma ei olnud kindel, kuhu täpselt see teema teha, kuid lõpuks leidsin ikka, et see kaldub rohkem fantasy kui sci-fi poolele. Loomulikult võib alati teema ümber tõsta, mina ei pahanda.
Lühidalt: linateos räägib "üleloomulikust detektiivist" John Constantine'st, kes on näinud palju rohkem kui tavainimene. Ma ei ole kindel, kas film on juba Eestimaa kinodes olnud või tuleb sinna, kuid mina olen veendunud, et ma ei kaotanud midagi kui vaatasin selle ära oma arvuti monitoril. Kõige rohkem paelus mind isiklikult just kogu selle juures teemade südamelähedus. Põrgu, Jumal, Saatan, Gabriel, vaimude väljaajamised - iseloomustavad vaid kõike seda põgusalt. Keanu Reeves, kes mängis peaosa, sai samuti suurepäraselt hakkama.
Lõpp oli võibolla üks parimaid, mida ma üle pika aja näinud olen.
9.5/10.
Veel. Selline arvustus oli üleval imdb-s. See esitab ainult ühte seisukohta ja kõik, kes leiavad, et selliste asjade lugemine tekitab eelarvamusi, siis palun seda mitte lugeda. Mina aga näiteks naersin.
Tsiteerin:: |
/-/ The movie fails on many fronts, including the main character that is the most underdeveloped character in the film and the script that lacks any sense what so ever. /-/ Too bad the script really focuses on the lousy lead character instead of her [Rachel Weisz] and that's where the movies biggest problem is. You don't really give a damn about the main character at all and you really don't give a damn about his kid sidekick, who is just the most annoying character in the entire film. /-/ |
_________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 4:13 pm Teema: |
|
|
Ammu juba nähtud, eesti kinodes on ta jooksnud küll. Filmi kohta pole midagi halba öelda 10/10 oma ala parim
Üks hea lause sellest filmist.
"u die young coz u have been smokin 30 cigarets per day from the age 15. and u go to hell coz u killed a man... u're fu*ked - ^.^  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 7:30 pm Teema: Re: Constantine (2005) |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Ma ei olnud kindel, kuhu täpselt see teema teha, kuid lõpuks leidsin ikka, et see kaldub rohkem fantasy kui sci-fi poolele. Loomulikult võib alati teema ümber tõsta, mina ei pahanda.
Lühidalt: linateos räägib "üleloomulikust detektiivist" John Constantine'st, kes on näinud palju rohkem kui tavainimene. Ma ei ole kindel, kas film on juba Eestimaa kinodes olnud või tuleb sinna, kuid mina olen veendunud, et ma ei kaotanud midagi kui vaatasin selle ära oma arvuti monitoril. Kõige rohkem paelus mind isiklikult just kogu selle juures teemade südamelähedus. Põrgu, Jumal, Saatan, Gabriel, vaimude väljaajamised - iseloomustavad vaid kõike seda põgusalt. Keanu Reeves, kes mängis peaosa, sai samuti suurepäraselt hakkama.
Lõpp oli võibolla üks parimaid, mida ma üle pika aja näinud olen.
9.5/10.
Veel. Selline arvustus oli üleval imdb-s. See esitab ainult ühte seisukohta ja kõik, kes leiavad, et selliste asjade lugemine tekitab eelarvamusi, siis palun seda mitte lugeda. Mina aga näiteks naersin.
Tsiteerin:: |
/-/ The movie fails on many fronts, including the main character that is the most underdeveloped character in the film and the script that lacks any sense what so ever. /-/ Too bad the script really focuses on the lousy lead character instead of her [Rachel Weisz] and that's where the movies biggest problem is. You don't really give a damn about the main character at all and you really don't give a damn about his kid sidekick, who is just the most annoying character in the entire film. /-/ |
|
Mina ei naernud, vaid nõustusin tema jutuga. Pikemalt ei kommenteeriks, pole ammu näinud. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 12, 2005 8:59 pm Teema: |
|
|
Kaua aega tagasi nähtud. Kokkuõttes päris hea, kuid samas ka mitte midagi väga erilist. Nn. superhero filmides eelistan Batman Begins'i, mõlemaid Spiderman'e ja X-Men'e. Asetaksin filmi samale pulgal näiteks Hellboy'ga.
Kui mingit hinnet panna, siis 7.5/10. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Dets 15, 2005 6:24 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
"u die young coz u have been smokin 30 cigarets per day from the age 15. and u go to hell coz u killed a man... u're fu*ked - ^.^  |
Jah, see oli hea koht :d. Lõpp oli ka suht hea, ootamatu :p
Ma annaks sellele 8/10'st, sest ta ikka eristus teistest usa filmidest... natuke :p
PS! ma ülteks, et lõpp ei olnud õnnelik :p _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2006 1:03 am Teema: |
|
|
Soovitan vaadata sarnast filmi The Prophecy - www.imdb.com/title/tt0114194/ . Millegi pärast omab see minu jaoks teatud võlu. Oskuslik religiooni teema?
Constantine oli keskpärane. 4 /10
PS. Üllatav oli näha Tilda Swintonit Gabrielina. Oh yeah you sexy mama !!! _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 1:55 am Teema: |
|
|
Pärast kinoskäiku ei osanudki kuidagi seisukohta võtta. Väljendasin seda teatavat segadust ka oma blogis: http://ulmeguru.blogspot.com/2005/04/constantine-2005.html
Nüüd, kus filmi ka paar korda DVD-lt vaadatud... nüüd on asjad suht-koht paigas.
Tegu on visuaalselt mõnusa filmiga... sisu on aga suht jabur ning läbimõtlematu... pretensioonikas, aga lihtsakoeline ajaviide. Samas DVD ostmist ei kahetse, sest sellist filmi võib ikka teinekord vaadata... või siis vähemasti parimaid juppe sellest... eelkõige Gabrieli-wärki! _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|