Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
46% |
[ 6 ] |
9 |
|
23% |
[ 3 ] |
8 |
|
23% |
[ 3 ] |
7 |
|
7% |
[ 1 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 13 |
|
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Dets 13, 2005 11:09 pm Teema: SGA - 2x14 "Grace Under Pressure" |
|
|
Rodney viib Jumperi testisõidule ja just siis kui tundub, et kõik läheb hästi nad kukuvad alla... ookeani. Loomikult algab kohe päästeoperatsioon.
Esialgu tundus täiesti tavalise episoodina. Aga ikkagi näidati vanat "head" Rodney SG1 päevilt (vaidles Samiga). Kui Carter sisse toodi oli ikka hea näha vanat "tuttavat", sest teleekraanile SG1's ilmub ta alles uuel aastal. Episood näitas kenast Rodney vaimset poolt. See olo hea koht kus ta jõudis järeldusele, et ta vaidleb ise endaga
Igatahes 10 punkti ja loodan, et seda uut tehnot hakatakse kasutama ka Wraithide ja miks ka mitte, terroristide vastu
  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 4:28 pm Teema: |
|
|
ehhee... panin 8 punkti. Jälle üks shuttle crash, aga õnneks teistsuguses võtmes.
Njah, pole nagu väga palju öelda selle episoodi kohta. McKay oli nagu ikka suurepärane, eriti see kuidas ta iseendaga arutles. "Carter" oli alguses väga hästi tehtud, sest ta kõneles täiesti samas stiilis nagu McKay, nii et kohe oli aru saada, et tegu on McKay ettekujutusega.
@FLT: Mis uut tehnikat sa täpsemalt silmas pead? _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 8:36 pm Teema: |
|
|
Kilpe mõtlen ikka... Terroristide vastu selles mõttes, et USA topib neid oma lennikutele jne:P _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rothmans Kadett
|
Postitatud: Kolm Dets 14, 2005 11:41 pm Teema: |
|
|
Suhteliselt huvitav osa oli isegi .
Kas keegi veel mõtles selle peale, et see "merekoletis" on Sam? et kasutab mingit telepaatilist võimet et Rodneyga suhelda. Kollikese abil ju ta üles leiti ja Sam sõnas et abi on kohe siin. Aga muidu oli väga tore näha Samathat , ta riietus oli ka vägagi meeldiv:) Nad on Rodneyga ikka armas paar. Kahjuks ei viinud osa aga kuskile edasi.
8/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Dets 17, 2005 9:18 pm Teema: |
|
|
Panin 9 punkti, mulle see osa väga meeldis.
Kõige suurem kiitus läheb selles episoodis Rodney kehastajale, sest see monoloog, mida ta alguses pidas, oli minu arust lausa fantastiline. Meile näidati seekord ideaalselt, kuidas iseenesest väga lihtsa ideega saab midagi äärmiselt omapärast ja kaasahaaravat teha. Lisaks oli muidugi Carteri sissetoomine kaval idee ning sarnaselt rothmans'ile arvasin vahepeal, et äkki on Carter tegelikult mingi merekoletise viis McCay'ga suhtlemiseks.
Samuti oli huvitav rohkem teada saada PuddleJumper'ite võimetest ning viimane lõik, kus ühe kilp teise ümber pandi ning nende kilpide vahel sai liikuda, oli minu meelest tõeliselt muljetavaldav.
Seega episood jättis mulle hea mulje ning suutis väga lihtsate vahenditega saavutada taseme, mida sageli rohke action'iga episoodid kätte ei suuda saada. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Reede Jan 06, 2006 12:28 am Teema: |
|
|
Ei suuda mina kuidagi ette kujutada, kuidas Sam'i saaks mingil märral seostada selle merekoletisega. See minu jaoks midagi ettekujutamatut.
Aga mõeldes selle osale tagasi tekivad mul ikka kerged kõhu valud naermisest Neid aga ei anna võrrelda nendega mis too kord olid Rodney tegi lihtsalt võrratu näitleja töö ära.
Aga nende kilpidega tekkis mul huvitav mõte, et seda ühelt laevalt/süstikult teisel minekut võiks avakosmoses ka esineda Ma kujutan juba pooleldi ette kuidas see välja hakkaks nägema.
9 punkti  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 7:04 pm Teema: |
|
|
Teine osa järjest sai 10 ära.Rodney hing kisti isuga alasti. Näitlejatöö oli muidugi fantastiline. Sam tundus kuidagi võõras, mis oli ka loomulik. Ainuke küsitavus oli, et McKay luugi Sheppardile nii hõlpsalt lahti tegi. Luugi taga oli miljoneid tonne vett, kuid tema viskas kulpi ning tegi ukse lahti. Või hakkas ta oma alateadvust (Sami) juba niivõrd usaldama?
10/10.
Hakkan juba arvama, et McKay on parim karakter 2 sarja peale kokku. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|