Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
42% |
[ 6 ] |
9 |
|
42% |
[ 6 ] |
8 |
|
14% |
[ 2 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 14 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 6:57 pm Teema: Lost - 1x12 "Whatever the Case May Be" |
|
|
Episood on eetris teisipäeval, 20. detsembril 2005 kell 20:30 Kanal 2's
"Juhtugu, mis tahes"
Jack, Kate ja Sawyer võitlevad äsja avastatud lukustatud metallkohvri pärast, mis varjab endas ilmselt Kate'i mineviku saladust. Sayid palub Shannonil tõlkida prantslannalt võetud märkmed. Ookeanivesi hakkab tõusma ja ähvardab lennukikere ja rannalaagri enda alla matta.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Viimati muutis seda TrekRanger (Teis Dets 20, 2005 9:51 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 9:37 pm Teema: |
|
|
Panin 10 punkti ära.
Kate on huvitav tegelane ning ka Sawyerit on alati hea tegevuses näha. Põnevust oli palju, kõik tegevusliinid olid huvitavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 9:42 pm Teema: |
|
|
Nujah, 9 punkti. Polnud nii vinge osa kui eelmine, aga siiski väga hea.
Kõige rohkem meeldis ikka see jant kohvri ümber, kuidas Sawyer seda avada üritas igatpidi, eriti head kohad olid need, kus Sawyer kohvrit puu otsast alla visates purustada üritas ja siis Kate selle jälle ära virutas ja siis see, kui Hurley nagu iseenesestmõistetavalt naerma hakkas, kui kuulis, et Sawyer Halliburtoni kohvrit lahti muukida püüab. "Good luck!"
Kuigi tegelikult tundus kummaline, et Kate mingi lennukimudeli pärast (olgugi, et see kuulus ta tapetud armastatule) nii närvi läks. Igatahes sai tema kohta rohkem teada, poleks osanud arvata, et ta nii paljusid inimesi tulistanud on. Relva tema kätte küll ei usaldaks..
Locke'i ja Boone'i tegevust oli ka huvitav jälgida, Locke'ilt muidugi tüüpiline "et kumb siis" , hea naerukoht oli. Tore, et Shannonist ka lõpuks natuke kasu oli, kuigi nüüd tekib see küsimus, et kes uueks ebameeldivaks tegelaseks võetakse.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
Ka mina andsin 10 punkti.
Kate on huvitav tegelane. Kenasti oli näha, et ta eelistab pisikest lennikit (mälestused jne) miljonitele mida ta oleks võinud teenida selle otsaga.
Charlie on ikka veel masenduses...
Suht huvitav osa ikkagi, pole midagi halba õelda. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Teis Dets 20, 2005 9:51 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Kuigi tegelikult tundus kummaline, et Kate mingi lennukimudeli pärast (olgugi, et see kuulus ta tapetud armastatule) nii närvi läks. |
Pole sellega nõus. Väikesed asjad ongi need, mis inimestele tähtsad. Arvata võib, et see lennuk polnud mingi tavaline mudellennuk, vaid omas Kate'i jaoks väga suurt tähendust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 10:32 am Teema: |
|
|
Panin 9 punkti.
Osa oli nagu tavaliselt väga huvitav.Väga meeldis see jant selle kohvri ümber,kuidas Kate ja Sawyer seda üksteiselt varastasid.
Samuti oli selles osa päris huumoririkas.Olen samuti nõus,et Shannonist oli kah seekord midagi kasu.Kokkuvõttes oli hea osa. _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 11:17 am Teema: |
|
|
Panin 10 punkti. Osa oli iseenesest täiesti huvitav ja hästi välja mõeldud.
Pere seast lendas niimõnegi suust välja naerupahvakuid, kui Sawyer Kohvrit lõhkuma hakkas. Nojah mis teha. Uudishimu on üks hirmus asi:D. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 12:40 pm Teema: |
|
|
10 punkti ka minu poolt. Nalja sai ikka kõvasti ja põnev oli ka. Kõik head kohad on eespool ära jutustatud, seega polegi nagu midagi lisada. Aga se Kate on ikka müstiline indiviid, tundub selline hooliv ja kaastundlik, aga samas võib korda saata lausa müstilisi tegusid, manipuleerida ja isegi tappa. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 4:48 pm Teema: |
|
|
Dam hiljaks olen jäänud. Kõik eespool ära märgitud. Panin 9. Hea huumorlik osa oli. Kate kohvri lõhkumine ja Hurley naer oli hää. Sawyer oli selles osas tagasi hoidlik. Jackile andis ka kohvri palju keregemini ära. Tavliselt on see käinud rusikate ja pika pinnimisega. Loodan, et järgmises osas saab teda Boonie ja Lockie tegemistest teras luugi kallal. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 21, 2005 6:23 pm Teema: |
|
|
"Me Kate. Me throw rock."
Oi, väga humoorikas oli. Panen kohe julgelt 10 punkti ära.
Kate'ist ma midagi sellist ootasingi. Minu jaoks on ta alati olnud hunt lambanahas. Kuigi kogu see jant Kate'i poolt selle kohvri ümber oli suhteliselt mõttetu. Kui kõik oleksid kohvri koos avanud, siis vaevalt, et Kate oleks oma väikesest lennukist ilma jäänud. Nüüd kaotas ta aga Jacki usalduse.
Rose oli jälle sees. Väga hea.
Kahesõnaga: meeldis väga.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 22, 2005 12:01 pm Teema: |
|
|
Just!
Kateilt oligi midagi sellist loota
Alguses ma mõtlesin, et mida kuradit, ta tõmbas lennuki sealt seest välja, äkki oligi tema eesmärk see lennuk õhkida _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Nelj Dets 22, 2005 7:25 pm Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
Just!
Alguses ma mõtlesin, et mida kuradit, ta tõmbas lennuki sealt seest välja, äkki oligi tema eesmärk see lennuk õhkida |
Ma arvan vastupidi.Ma ei usu,et Kate'i eesmärk oli lenuk õhata.Ei usu väga,et talle seal saarel meeldib kopitada või ültse oleks ta siis ju enda elu väga riski alla pannud,sest ta oleks võinud ju lennuki alla kukkudes surma saada. _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 22, 2005 7:29 pm Teema: |
|
|
jaz kirjutas: |
vicebarbar kirjutas: |
Just!
Alguses ma mõtlesin, et mida kuradit, ta tõmbas lennuki sealt seest välja, äkki oligi tema eesmärk see lennuk õhkida |
Ma arvan vastupidi.Ma ei usu,et Kate'i eesmärk oli lenuk õhata.Ei usu väga,et talle seal saarel meeldib kopitada või ültse oleks ta siis ju enda elu väga riski alla pannud,sest ta oleks võinud ju lennuki alla kukkudes surma saada. |
Äkki läks plaan ise nihu? _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Laup Dets 24, 2005 12:38 pm Teema: |
|
|
Jaa!Seda võib küll olla jah aga eks siis paistab mis saama hakkab.  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:37 pm Teema: |
|
|
8 punkti. Kate'i flashbackid olid küll huvitavad, kuid tegevus saarel mitte. Jamamine selle kohvriga oli igav. Mulle meeldis kõige rohkem see, kui Rose ja Charlie omavahel suhtlesid.
Mulle on natuke vastumeelne, et siin hakkab Sayidi ja Shannoni armusuhe arenema. Nad on minu meelest nii erinevad ega sobi kokku. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:51 pm Teema: |
|
|
casaya kirjutas: |
Mulle on natuke vastumeelne, et siin hakkab Sayidi ja Shannoni armusuhe arenema. Nad on minu meelest nii erinevad ega sobi kokku. |
Vastandid tõmbuvad. Kõige keerulisemad asjad juhtuvadki kõige erinevamate inimestega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|