Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Jan 07, 2006 8:25 pm Teema: Age of Empires III |
|
|
Tegin siis selle mängu jaoks eraldi teema, sest teema "Computer games" on juba veidi liiga täis järjekordseks aruteluks.
Leian, et Age of Empires 3 on läbi aegade parim strateegiamäng, sest ta on hästi mängitav, suurepärase graafikaga ja mis kõige tähtsam, mitmekesine. Juba 8 üpris erinevat tsivilisatsiooni räägivad enda eest.
Sooviks siis teie arvamusi selle mängu kohta...
Ise olen mõnda aega mänginud ning loonud ka eestlaste klanni "Estland", nii et kõik kes seda mängu mängivad, on Eesti klanni teretulnud, uusi liikmeid on alati vaja.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 11:42 am Teema: |
|
|
Olen kuulnud sellest nii halba kui head, rohkem ikka halba. Eriti inimeste käest. Räägitakse, et rikuti väga hea strateegia seeria täiesti ära. Endal pole, hankida ka ei viitsi hetkel, sest mulle need ajastud kohe üldse ei meeldi. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 11:54 am Teema: |
|
|
Väga hea mäng on, endal jäi pooleli, sest plaadid kadusid (autost) ära
Mu meeles on see kodulinna süsteem väga hea. Seetõttu ei saagi kõige arenenumaks tsivilisatsiooniks ainult ühe mänguga. Tehase peab ju üldse tellima jne. 10'st annaks 9.5  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 11:54 am Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Olen kuulnud sellest nii halba kui head, rohkem ikka halba. Eriti inimeste käest. Räägitakse, et rikuti väga hea strateegia seeria täiesti ära. Endal pole, hankida ka ei viitsi hetkel, sest mulle need ajastud kohe üldse ei meeldi. |
Kriitikud väidavad igatahes täiesti vastupidist ning ka enamus selle mängu mängijaid, kaasa arvatud mina.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 12:32 pm Teema: |
|
|
Civilization 4 andis AoE3 ikka pika puuga.  |
Mõnes kohas küll, aga stabiilsuses mitte. Arvasin, et ainult mul paneb arvuti pidevalt pange, aga lugesin review'dest ka, et seda juhtub tihti. Laadimine võttis ka päris kaua aega ja ATI kaardiga oli suht mõttetu mängida, sest pidevalt midagi jamas. Praegu ootan mõnda patchi mis selle ära parandaks.
Tegelikult ei saa neid kahte eriti võrrelda, sest üks on käigupõhine ja teine reaalaja strateegia. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Püh Jan 08, 2006 2:14 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Civilization 4 andis AoE3 ikka pika puuga.  |
Mõnes kohas küll, aga stabiilsuses mitte. Arvasin, et ainult mul paneb arvuti pidevalt pange, aga lugesin review'dest ka, et seda juhtub tihti. Laadimine võttis ka päris kaua aega ja ATI kaardiga oli suht mõttetu mängida, sest pidevalt midagi jamas. Praegu ootan mõnda patchi mis selle ära parandaks.
Tegelikult ei saa neid kahte eriti võrrelda, sest üks on käigupõhine ja teine reaalaja strateegia. |
Uus patch on väljas.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 09, 2006 5:13 pm Teema: |
|
|
No ma ei tea, mind see mäng eriti ei erutanud, kuigi olen AOE fänn. Midagi jäi nagu puudu, läbi jäigi tegemata, sest vahepeal tuli format C ja ei ole viitsinud uuesti installida, sest eriti aega mängida pole, sotsiaalne elu võtab oma. Vähesed hetki, kui kodus olen sisustan ma Earth-i ja FEAR'iga, samas saab oma osa ka siv4. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Jan 09, 2006 6:19 pm Teema: |
|
|
@velz: AOE III ongi tegelikult rohkem online mäng, kampaania missioonid on tõesti veidi liiga tavalised. Ise olen neist ainult neli esimest ära teinud.
Kohe kui hakkasin mängima netis, sain aru, et tegu on parima online strateegiaga, mida olen mänginud. Maitse üle muidugi ei vaielda, olen lihtsalt suur real-time strateegia fänn.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 09, 2006 7:30 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
@velz: AOE III ongi tegelikult rohkem online mäng, kampaania missioonid on tõesti veidi liiga tavalised. Ise olen neist ainult neli esimest ära teinud.
Kohe kui hakkasin mängima netis, sain aru, et tegu on parima online strateegiaga, mida olen mänginud. Maitse üle muidugi ei vaielda, olen lihtsalt suur real-time strateegia fänn.  |
Sama siin. Kahjuks ma ei raatsi raha raisata selle peale ja võrgus ka seda mängida ei saa siis.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Jan 10, 2006 8:09 am Teema: |
|
|
Seda mängu ma ise mänginud ei ole..
Küll aga olen uurinud selle mängu kohta Ajakirjast: "Arvuti Maailm"
Endal on aoeII, mis erineb suuresti kolmandast osast _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 11, 2006 1:55 pm Teema: |
|
|
Minu arvates on AOE2 seeria parim osa ja kõik hardcore fännid nõustuvad minuga.  |
äk'ä Mitte mina. Kuigi jah..Teise osa kõige kõrgem aeg on madalam kui praeguse kõige madalam. st. ajas on edasi mindud. Mu vennale, kellele meeldisid aoe 1 ja 2 ei mängi 3. osa kuna see on nii kaasaegne. Kampaania oli huvitav. Läbi mitmesaja aasta ühe suguvõsaga mängida on päris lahe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Kolm Jan 11, 2006 8:17 pm Teema: |
|
|
1 ja 2 osa on hea võrgus mängida. 3 osa pole veel proovinud. Üks põhjusi on ka see, et arvuti ei vasta enam nõuetele (3 aastat vana). |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 11, 2006 11:20 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Kohe kui hakkasin mängima netis, sain aru, et tegu on parima online strateegiaga, mida olen mänginud. Maitse üle muidugi ei vaielda, olen lihtsalt suur real-time strateegia fänn.  |
Ma ka... suur strateegia fänn, seda suurem oligi pettumus. Online pole muidugi proovinud, sest tavaliselt teen enne kampaaniad läbi, et mängu paremini aduda. Aga jah endiselt on ainuke strateegia, mida onlines mängin Starcraft Brood War(sellest ei saa vist kunagi küllalt). Üldiselt on need tänapäevased 3D strateegiad üldse kuidagi vastuvõetamatud. Ja tõeliselt köitvat sisu on ka väga raske leida. Viimane CC mulle ei meeldinud eriti ja Act of War oli küll suhteliselt huvitavate funktsioonidega, aga ikka jäi kampaania sisust nagu miskit puudu. Imelik on see, et minu kui strateegia ja RPG mängu huvilisele on viimasel ajal hoopis rohkem pakkunud FPS-id. Seal pannakse üha rohkem rõhku sisu haaravusele, mis viimase aja strateegia mängudes kipub kuidagi teisejärguliseks jääma. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 12, 2006 8:38 am Teema: |
|
|
Viimase aja mängudes on graafika tähtis, sisu on tähtsusetu ju... vähemalt seike mulje jääb... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
-BaMargera- Kadett

Liitunud: 11 Juun 2007 Postitusi: 2 Asukoht: Viljandimaa Suure-Jaani vald Vastemõisa üla maja 12 korter7
|
Postitatud: Esm Juun 11, 2007 9:12 pm Teema: |
|
|
kle mis selle serial kood on mul polnud seda originaal plaadil mis maksis 1020 kr  _________________ ah mis te elate ja kui elate elage kiiremini |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Juun 11, 2007 9:51 pm Teema: |
|
|
-BaMargera- kirjutas: |
kle mis selle serial kood on mul polnud seda originaal plaadil mis maksis 1020 kr  |
Kindel? vaata raamatu vahele või plaadi peale, karbi sisse, vaata kõik kohad läbi. Kui ei leia, siis saada kiri neile, et sul on selline mure. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Esm Juun 11, 2007 10:37 pm Teema: |
|
|
kle mis selle serial kood on mul polnud seda originaal plaadil mis maksis 1020 kr  |
Kindel? vaata raamatu vahele või plaadi peale, karbi sisse, vaata kõik kohad läbi. Kui ei leia, siis saada kiri neile, et sul on selline mure. |
Pigem saan mina aru sellest, et kas postitaja mäng on kindlasti netist tõmmatud tõmmis/piraatversioon, tegu on idioodiga või on hoopis bot. Ma kaldun arvama pigem esimese variandi poole, kuid teine ega kolmas ei ole üldsegi välistatud! Või noh, mis mõte on tulla Ulmefoorumisse sellise asja jaoks? Ega usufoorumist sa ei küsiks kohta, kust tõmmata Stargate, ega ju? _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Juun 12, 2007 7:32 am Teema: |
|
|
Kindel? vaata raamatu vahele või plaadi peale, karbi sisse, vaata kõik kohad läbi. Kui ei leia, siis saada kiri neile, et sul on selline mure. |
Pigem saan mina aru sellest, et kas postitaja mäng on kindlasti netist tõmmatud tõmmis/piraatversioon, tegu on idioodiga või on hoopis bot. Ma kaldun arvama pigem esimese variandi poole, kuid teine ega kolmas ei ole üldsegi välistatud! Või noh, mis mõte on tulla Ulmefoorumisse sellise asja jaoks? Ega usufoorumist sa ei küsiks kohta, kust tõmmata Stargate, ega ju? |
Ma arvan ise sama, aga miks mitte aidata? Ta ju ütleb et tal on originaal
Kahtlane on see aadress tal seal "asukohas". Kui see tema õige aadress on ja ta tõepoolest tõmbas mängu (umbes 99% tõenäosus), siis peab ikka julgust olema seriali tulla küsima. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|