Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
improv Kadett
|
Postitatud: Laup Jan 14, 2006 6:17 am Teema: Battlestar Galactica TV3 |
|
|
TV3 hakkab siis veebruarist näitama Battlestar Galacticat, seda uuemat sarja muidugi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Jan 14, 2006 10:07 am Teema: |
|
|
Kui see tõele vastab, siis on tegu väga hea uudisega.
Kas tohiks äkki paluda mingit linki või muud viidet infoallikale, kust see informatsioon pärit on? _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Jan 14, 2006 12:03 pm Teema: |
|
|
Tõepoolest, kui see peaks tõsi olema, siis on tegu parima televisiooni uudisega, mida olen üle tüki aja kuulnud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Jan 14, 2006 12:09 pm Teema: |
|
|
Mina ise pole seda näinud. No natuke lugenud olen, mida teie siin kirjutanud olete. Mind huvitab, mis seal toimub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 14, 2006 12:30 pm Teema: |
|
|
Misasja? Mu lugejakiri ilmus telekavas ja nad ütlesid et ei ole plaanis näidata, aga kui tõsi siis väga hea uudis. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 11:58 am Teema: Re: Battlestar Galactica TV3 |
|
|
improv kirjutas: |
TV3 hakkab siis veebruarist näitama Battlestar Galacticat, seda uuemat sarja muidugi. |
ALLIKAS? Pikk jutt sitt jutt  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 5:45 pm Teema: |
|
|
Veel üks uudis: ETV hakkab näitama Star Treki prime-time veebruarist. Esmaspäeva õhtuti TOS, teispäeval DS9, kolmapäeval Enterprise ja neljapäval Voyager.
Kanal 2 aga võtab SG-1 näitamise enda peale.
Ärge palun allikat küsige. Sõber ütles  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 5:55 pm Teema: |
|
|
Ei taha uskuda et BSG'd näitama hakatakse, sest telelehes ilmus mu lugejakirja vastus, et neil ei ole plaanis näidata SG1, Atlantist või siis BSG'd. JU see näha on.
Olorin, tervita oma sõpra  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 6:17 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Veel üks uudis: ETV hakkab näitama Star Treki prime-time veebruarist. Esmaspäeva õhtuti TOS, teispäeval DS9, kolmapäeval Enterprise ja neljapäval Voyager.
Kanal 2 aga võtab SG-1 näitamise enda peale.
Ärge palun allikat küsige. Sõber ütles  |
Mida? TNG'd ei näidatagi?!!!! Ja Atlantist? ETV ja Kanal2 võivad end põlema panna sellise asja peale.
J/K  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 7:38 pm Teema: |
|
|
Tehku juba parem eraldi ulmekanal!  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 7:44 pm Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
Tehku juba parem eraldi ulmekanal!  |
Ulme, õudus ja fantaasia koos, ainus probleem see, et see oleks Tallinnas ning mul poleks selles kasu ikke  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 7:51 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
vicebarbar kirjutas: |
Tehku juba parem eraldi ulmekanal!  |
Ulme, õudus ja fantaasia koos, ainus probleem see, et see oleks Tallinnas ning mul poleks selles kasu ikke  |
Koli ümber kuskile, ega see mu ainus mõte:P
aga tegelikult, hakkaks rääkima kanalitega sellest ideest, et sellise kanali teeks nagu, Etv-d on kergem ära rääkida:D
Aga ärme minna offtopic läbusse, muidu tuleb jälle jamasi... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 15, 2006 8:08 pm Teema: |
|
|
Viasat võiks SciFi kanali enda kanalite nimekirja võtta, alles nad tegid küsitluse enda "toodangu" kohta. Küsitluse lõppu kirjutasin, et võiksid SciFi kanali endale võtta  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 1:35 am Teema: |
|
|
Ei taha uskuda et BSG'd näitama hakatakse, sest telelehes ilmus mu lugejakirja vastus, et neil ei ole plaanis näidata SG1, Atlantist või siis BSG'd. JU see näha on.
Olorin, tervita oma sõpra  |
Hmm...,kas televaataja Triin? Vastas ju ainult TV3... BSG-d hakkab 20.jaanuarist näitama soome nelonen.Vähemalt pilootosa... _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 7:18 am Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Olorin, tervita oma sõpra  |
Hmm...,kas televaataja Triin? Vastas ju ainult TV3... BSG-d hakkab 20.jaanuarist näitama soome nelonen.Vähemalt pilootosa... |
Ei, nime pole avaldatud, aga kirja oli muudetud (lühendatud) natuke, aga mõte oli sama ja saatmisaeg oli sama jne. Teleleht oli vist (pole vaatand mis käib ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Arto Nooremleitnant
|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 6:46 pm Teema: |
|
|
Viasat võiks SciFi kanali enda kanalite nimekirja võtta, alles nad tegid küsitluse enda "toodangu" kohta. Küsitluse lõppu kirjutasin, et võiksid SciFi kanali endale võtta  |
Tundub et ma polnud siis ainuke. Ma kirjutasin et sellest sõltub kas jään edasi kliendiks või mitte, ka juurde aga samas kunagi kirjutasin neile ka sellest siis oli vastus et kuna kanal ei asu nende sateliidi peal siis ei saa nad seda teha . Kirjutasin ka saksa (premiere edastajale) et miks nad ei paku oma paketti meile siis vastus oli et neil luba ainult Saksas ja Prantsusmaal edastada. _________________ We live for the one we die for the one
Understanding is a three-edged sword |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 9:57 pm Teema: |
|
|
Kanal-2 võiks nii Stargate sg-1n kui-ka Atlantist näidata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2006 10:08 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Sõber naljatas selle kohta: "Liiga uued, enne aastat 2002 peab olema tehtud"
Kanal2'st ootan vastust juba kuu aega.... TV3 vähemalt vastas... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Reede Jan 20, 2006 8:50 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |