Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 01, 2006 7:43 pm Teema: |
|
|
Shatterhand kirjutas: |
Ma kah siin AvP2PM mängi netis...SoF 2 kah...Battlefiled 2 ainult unistan, aga seda expantion'it tahaks ikka väga proovida...
Aga filmilikku mängu tahate siis proovigegi AvP2 või lisapakki...Ikka eriti mõnus feeling tuleb seal peale õhtuti kui vähe rahvast ning siis olen üksinda seal inimene preda vastu...Mina suren lomulikult enamasti aga lahe on...Filmidest tulevad kohad meelde kogaeg... |
Predatoerid saab mõnusasti mõne veekogu läheduses maha nottida. Sest nad tulevad vee sees nähtale. AvP2 demo ainukeses osas istusingi kanalisatsioonis toru otsas. Kui mõni predekas tuli sai kohe kuulipildujast küljepealt tina. Alienid "throne" on kõige tüütumad. Hakkivad su nimodi ribadeks, ennem kui sa jõuad midagi teha.
Mina ei tea kas keegi teist Diablot on võrgus mänginud aga ise sai seda mängitud. Teami mäng on hea. Ainult et kui liiga kaugele jõudsid, siis koletised muutusid liiga tugevaks. Tõmbasid terve teami maha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Püh Jan 01, 2006 8:09 pm Teema: |
|
|
Diablo't küll netis pole mänginud...Singlepayer oli küll üsna kobe...Kuigi närvidele käis see,e t juba läbitud alale ilmuvad 100% koletistest tagasi...saaks aru kui mõni aga tulevad kõik...Koobastest on see väga närvesööv...
AvP2 osas...Ma pole võrgus veel kunagi märganud kohta kus oleks piisavalt palju vett, et Preda nähtavale tuua...AvP võrguosaga ongi tglt see asi, et kui mina oleks serveri juht siis ma keelaks osad relvad...Nt Smartgun'i, Disk'i jms mis teevad mägnija eest töö ära...Predade puhul käivad need eriti nörvidele... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Püh Jan 01, 2006 8:43 pm Teema: |
|
|
Pole küll täheldanud...St olen küll aga ainult juhul kui kasutan snaiprit...aga selliseid suuri hüppeid juhutb küll harva...Mängitud saab küll kenasti... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 01, 2006 11:06 pm Teema: |
|
|
Point-n-click seiklustest soovitan veel Day of the Tentacle. LA klassika, paljude arvates läbi aegade parimaid seiklusmänge. Isegi graafika on päris hea (arvestades et mäng üle 10 aasta vana). Sai just paar päeva tagasi läbi tehtud.
Loodan varsti The Longest Journey hankida. Ennem järje tulekut tahaks läbi teha, mäng on igalt poolt kõrgeid hinnanguid saanud. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 3:34 pm Teema: |
|
|
DOTTi jms asja olen mänginud, Sam ja Max seeriad olid ka üpris lahedad, selline vanem kraam mulle istub.
Tahaks neid Little Big Adventuresid mängida, aga ei oska tööle saada, ja siis see Big Red Adventure jms.
Varsti hakkan loodetavasti Runawayd mängima, ei tea kas on hea?
Või kuidas Full Throttlet uuel masinal (noh, siiski mitte enam nii uue, aga ikka uue) tööle saada? |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 6:23 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Tahaks neid Little Big Adventuresid mängida
|
Little and big on väga hea seiklus. Esimest osa pole proovinud aga teist küll.
Diablos tekkisid kollid uueati kuna sa alustasid oma mehega uuesti. Statsid jäävad siis küll samaks
Keegi teist neverhoodi on proovinud. Lahe nuputamis ja seiklus, mis on suure uumoriga üle küllastatud. Mängu tehti üle 10 aasta. Sest graafika on seal tehtud puhtast savist. Peategelane on samuti savist vennike. Mäng sai endal peaaegu läbi. Ainult üks video kasett jäi kätte saamata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 7:37 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Varsti hakkan loodetavasti Runawayd mängima, ei tea kas on hea? |
Väga hea. Selline tore lugu oli meeldiva õhkkonnaga ja mõtlemist ka normaalselt.
Aga klikiseiklustest meeldib mulle väga Monkey Island 3 (Curse of MY oli vist nimi)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 07, 2006 9:10 pm Teema: |
|
|
Nonii, närvid päris läbi juba selle idiootse runaway pärast, ei, mägu mõistaused pole ise üldse keerulised, keeruliseks teb asja see, et see mul pidevalt jebib, sada korda reinstalli, igasugust failide ümbertõstmist ja kopeerimist ja muud jama ja nüüd olen ma tõsiselt kinni.
Viiendas osas, see kus see kanjoniorg on kahe rippsillaga, suures plaanis, seda ületades ei lae ta järgmist pilti (mis peaks vist monoliit olema?) vaid mootor tekitab mingi errori ja asi suletakse.
Nüüd küsingi kellegi abi, et ehk saaks savegamet kus ta selle monoliidi juures on vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 07, 2006 9:26 pm Teema: |
|
|
Minul täpselt sama mure. Äkki mõni patch või nii... või oli crack vigane (eeldades et tegemist pole originaaliga)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Esm Jan 16, 2006 10:35 pm Teema: |
|
|
Ok...vastust ei tule...Rääkige keegi midagi huvitavat...Paljud siit San Andreas'i juba pelanud on ?...Ise ütleks, et vähese kogemuse põhjal ütleks ise, et areng on olnud üsna suur igas mõttes. Graafikas kindlasti...ja LOOMULIKULT mängitavuses. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 12:51 pm Teema: |
|
|
San Andreas on igav. Kõik selles on igav. Hulga ebaloogilisem ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 1:24 pm Teema: |
|
|
Järgmine GTA tuleb London.  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 2:29 pm Teema: |
|
|
Londonist ei tea midagi...aga KUST otsast on San Andreas ebaloogilisem kui eelnevad ???
Graafika osas nii...Tänaval kõnidivad inimesed=SUUUR hüpe eedasi. Lisaks sellel käte animatsioonid ja autode tuled millel ümber pole enam totakaid kastikesi...Kindlasti on muudki...no mängu mälu on samuti pikemaks läinud...ei ole enam pääris nii hull kui Vice's, et keerad ümber ja kõik autokesed jms kaob...või ilmub...
Ma olen seda vähe mänginud...ja selle aja jooksul on kindlasti ainult positiivsed muudatused ette sattunud... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 3:02 pm Teema: |
|
|
grunt kirjutas: |
Järgmine GTA tuleb London.  |
Kui sa just sarkastiline ei olnud, siis: GTA London on juba olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 4:24 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
grunt kirjutas: |
Järgmine GTA tuleb London.  |
Kui sa just sarkastiline ei olnud, siis: GTA London on juba olemas. |
GTA 1 s oli ´ju ka 3 linna:Liberty City(GTA3) Vice City(GTA:VC) ja San Andreas(GTA:SA)
Täiesti võimalik, et tuleb ka London uuesti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 5:41 pm Teema: |
|
|
Ise olen kõiki GTA'sid mänginud. Läbi pole ühtegi teinud. Muide jah GTA:SA on tõesti ikka samm edasi Vice cityst. Shattherhand juba eelnevalt rääkis, need parandused ära. Ainuke asi mis ei meeldinud oli ookse värvi taevas ja spidomeetri puudumine. Spidomeetri sai küll tõmmata, aga see oli jura. Jalgarattaga näiteks sai juba 10 m läbimisel 50 km/h sisse . |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 17, 2006 5:57 pm Teema: |
|
|
GTA:SA oli väga hea, ainult mõned missioonid (lennukool) oli tõeline peavalu.
GTA:London oleks hea küll  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|