|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Hinda episoodi |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
7% |
[ 1 ] |
9 |
|
30% |
[ 4 ] |
10 |
|
61% |
[ 8 ] |
|
Kokku Hääli : 13 |
|
Autor |
Teade |
eternal Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 24, 2006 3:20 pm Teema: SGA - 2x19 "Inferno" |
|
|
Atlantise tiim kuuleb hädasignaali planeedilt nimega Terranus
Sinna saabudes selgub, et Terranusel on Iidsete poolt loodud linn, mis töötab geotermilise energia peal, kuid wraithiohus on nende teadlased kaitsekilbi ülekoormanud ja see toob endaga kaasa terve kontinendi laava alla mattumise ning kui tähevärav mattub laava alla ei jää dr. McKayl muud üle kui tööle panna iidsete sõjalaev, mis neid ja Terranuse inimesi päästaks, kuid loomulikult ei lahene asi nii lihtsalt. Näiteks häirib tema keskendumist eriliselt silmapaistvalt ilus naisteadlane. Samal ajal avastab Atlantis, et nende poole on suundumas Wraithi Hiveship, nii et põnevust on mitmeks episoodiks.
Tahaks näha, mis vidinad sellel uuel laeval ka on siis.
Hindaks ise seda osa 10/10, üks parimatest  _________________ Peace shall be found. beyond the night, on sacred grounds. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 24, 2006 8:14 pm Teema: |
|
|
Atlantise meeskond osutab abi sõbralikele inimestele ning avastab midagi ootamatut: laeva.
Väga hea episood oli, loodame, et sellest lisarelvast kasu ka. Episood oli kenast pingeline ja Rodney plaan oli ka geniaalne. Püüdsin 4 sekki kokku lugeda, aga peale 3ndat sekki viskas kosmosevaate ja laev tuligi:P
Üks asi jäi häirima... Neeger... Kuidas sai neeger Pegasusse? Iidsed viisid? Või oli ta põgenik mingilt soojalt planeedilt? Igatahes suht kahtlane ikka, et nii pisikeses asulas on üks(vb rohkem) neeger, seda ma ei usu, et ta seal välja arenes. Samas kui võtta sarja USA seisu kohast, siis nad vist pidid neegrit näitama, neeger ikka ju valgega sama väärne...
10/10
 _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
eternal Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 24, 2006 10:26 pm Teema: |
|
|
no ma arvan et see neeger võis olla lihtsalt apsakas ntx :p _________________ Peace shall be found. beyond the night, on sacred grounds. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mathjuu Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 11:28 am Teema: |
|
|
Jäägem siiski korrektseteks ja nimetagem neegreid mustadeks (mitte, et see eesti keeles paremini kõlaks:S)
See selleks. Igatahes oli tõesti hea osa ning saab ainult jääda ootama hooaja viimast, milles kruvitakse pinged kindlasti lakke ja jäetaksegi vaataja sinnapaika siis. Et ikka järgmiseks hooajaks ka vaataja kindlustada. Siiski tahaks veel kohe praegu näha, mida see uus laev suudab. Ikkagi iidsed ju.
Väga hea. Kuid alati saab veel paremini ehk siis 9/10.. Olen perfektsionist:) _________________ Truth is out there |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arto Nooremleitnant
|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 4:27 pm Teema: |
|
|
mathjuu kirjutas: |
Jäägem siiski korrektseteks ja nimetagem neegreid mustadeks (mitte, et see eesti keeles paremini kõlaks:S)
|
Eesti seaduste kohaselt võib mustale öelda neeger muidugi võib ka valgele öelda neeger . See pole sõimusõna Eestis.  _________________ We live for the one we die for the one
Understanding is a three-edged sword |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 4:32 pm Teema: |
|
|
Arto kirjutas: |
mathjuu kirjutas: |
|
Eesti seaduste kohaselt võib mustale öelda neeger muidugi võib ka valgele öelda neeger . See pole sõimusõna Eestis.  |
Meil ameeriklane õpetajaks ja see tekitas temas segadust (nagu enamus asju ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 6:11 pm Teema: |
|
|
Edit: Esiteks muidugi tervitan uut liiget.
Neeger neegriks... tõepoolest, nii väikese kogukonnaga planeedil oleks raske ette kujutada, et erinevad rassid ei seguneks, seega pooldan pigem seisukohta, et too must mees (üks must naine oli ka kuskil tegelikult) oli põgenik mõnelt teiselt planeedilt. Kantsler ju mainis, et nad on võtnud vastu wraithide eest põgenejaid. Pealegi märkasin ma seal ka ühte aasialase välimusega tegelast.
Andsin 9 punkti.
Teatav rõõm oli muidugi jälle näha üht seriaalist Andromeda tuttavat näitlejat, ehk siis seda blondi tibi, kes eelnimetatud sarjas Doyle'i mängis. Teadlasena mõjus ta ausalt öeldes küll ebaveenvalt, aga paar stseeni olid päris leidlikud, näiteks see, kus tema ja Sheppard tõugete ajal üksteisest kinni hoidma jäid ja siis käed selja taha panid.
Häid stseene oli seekord muidugi veel kuhjaga, eriti jäi meelde Weiri ja Sheppardi vestlus McKay teemal. Ning McKay ise oli muidugi igal pool täiuslik ja see episood oli vist esimene kord, kui ma Tyri naeratamas nägin.
Hea oli see, et kantsler kohe ei uskunud, et atlantislased neid päästma tuli. Tema olukorras poleks see tõesti kerge olnud. Episoodi oleks võinud huvitavamaks teha, kui atlantislased oleks tõesti toimunud sündmused lavastanud, et Iidsete sõjalaeva enda valdusse saada, aga see kaldub vist juba liigselt Battlestar Galactica temaatikasse.
Lõpuks saime siis teada, et Orion polnud üldse Maal ehitatud, vaid hoopis Iidsete laev. Ise arvasin, et see on mingi BC-303-klassi alus. Laev ise valmistas välimuselt pettumuse, oodanuksin Iidsetelt midagi ilusamat, nagu näiteks minbaride ristlejad Babylon 5'st. Pealegi tundus mulle, et laev oli ebasümmeetriline, ühel pool oli mingi jurakas, mida teisel pool polnud. Aga võib-olla oli see teisel pardal lihtsalt ära kukkunud pika aja peale. Tõsi küll, selle klassi laeva on juba varem näidatud, aga natuke rohkem oleks võinud disainiga vaeva näha ja nii tähtsale laevale veidi 'iseloomu' anda. Ja kuidas julges Sheppard öelda, et seda laeva ei nimetata Enterprise'iks? See on lausa isiklikult solvav.
Eriefektid olid väga head, eriti just kaadrid orbiidilt.
Üks asi, mis natuke kripeldama jäi, oli see, et nagu Tyr mainis, et kui oleks veel mõni Aurora-klassi laev, võiks wraithidele ära teha. Ometi teame, et Iidsed jäid wraithidele alla, kuna vaatamata nende paremale tehnoloogiale olid nende numbrid lihtsalt väiksemad. Kas nüüd on siis ka wraithe vähem kui sõja ajal, et nii kergesti võita võiks? _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 7:00 pm Teema: |
|
|
Mina panin 10 punkti.
Tegu oli ehtsa Staragate'i action episoodiga, mis minu arust sobibki sellele sarjale kõige paremini, juba SG-1 algusest. Seega hinnates sarja, lähtun eelkõige sellest, kui hästi on suudetud pinget üles kerida ja kuidas on episood tervikuna kokku pandud.
Ka mina mainiks kõigepealt, et rõõm oli näha vana head tegelast Andromedast, sellest hoolimata, et ta oma osasse võibolla just kõige paremini sisse ei sulanud, mis mind tegelikult üldse ei häirinud.
Kahtlemata oli kantsleri kahtlev suhtumine Atlantise ekspeditsiooni väga reaalne ning nii othlikus galaktikas ei tohikski lihtsameelne olla. Samuti teame, et geniide otsa sattudes oleks kantsleril võinud väga halvasti minna.
Episoodi kõige suurem pluss oli kahtlemata storyline'i suur edasi arendamine, sest arvan, et kõik on juba ammu tahtnud ühte ancient'ide laeva detailsemalt näha ning nüüd avaneb meil selleks ilmselt veel palju võimalusi. Lisaks on nüüd ka Atlantisel ehk oma laev ning nad ei pea enam pidevalt Daedaluse abi kasutama. Muidugi oli see, kui ruttu McKay laeva korda tegi, veidi kummaline, sest ometi oli tegu väga võimsa laevaga ja ta suutis selle piltlikult öeldes paar korda õiget nuppu vajutades uuesti suures osas tööle saada. Siiski jätan selle episoodi hinnates välja, sest tegu on ikkagi sarjaga ja ei saa nüüd nii detailidesse ka langeda, sest eetriaeg lihtsalt ei võimalda pikema lahenduse otsimist.
@Enterprise: Minu arust on jällegi leitud sõjalaeva disain väga loomulik ja reaalne, ma ei saagi aru, miks teistes ulmesarjades on kosmoselaevad nii kuningliku väljanägemisega, seda pole ju praktilises mõttes üldse vaja.
Ütleks veel, et ka näitlejatöö oli väga veenev, eriti silmas pidades sarja peaosatäitjaid, nagu McKay, Teyla jne. Unustada ei maksa ka muidugi muljetavaldavaid eriefekte, mida just iga episood sellises ulatuses ei näe.
Ühesõnaga minu jaoks oli episoodis kõik see olemas, mille pärast ma Atlantist vaatan.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 7:58 pm Teema: |
|
|
@TrekRanger
Esiteks ei ole ju kindel, et Orion üldse Atlantise ekspeditsiooni kätte jääb, sest nagu Weir mainis, lubatakse neil laeva ainult vastutasuks nende inimeste aitamise eest kasutada. Arvestades seda, et seni on Weir üritanud suhteliselt moraalselt käituda, ei ole sugugi võimatu, et kontroll laeva üle antakse mingil hetkel ära.
Disaini osas ma olen sinuga selles mõttes nõus, et põhimõtteliselt ei pea kosmoselaev kuidagi eriline välja nägema, aga ma pidasin silmas seda, et Iidseid on Stargate'i sarjades ikka ja alati esile tõstetud kui mingeid ülivõimsaid, ehk isegi poolmaagilisi tegelasi; nende võimsuse efekti suurendamiseks oleks sobinud midagi meeldejäävamat ja löövamat, nagu seda on sinu enda avataril olev Andromeda Ascendant, või vulkanlaste ja romuluslaste laevad Star Treki sarjades. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 11:07 pm Teema: |
|
|
Ma ei tahaks hakata kordama samu asju, mida siin juba öeldud on, aga üks parimaid Atlantise osi vast. Teine hooaeg on üldse päris põnev olnud ja võibolla ma teen nüüd pattu, aga mulle meeldib Atlantis juba rohkem kui SG-1.
Kusjuures üks tähelepanek. Kui Sheppard läks Taylat ja Rononit otsima, siis ta loobus kuidagi kergekäeliselt ja lõpus nagu üldse ei tundud huvi enam nende käekäigu vastu. Ta ju ei teadnud, et nad ära pääsesid? Samas on võimalik, et ma lihtsalt ei pannud tähele kui ta nende kohta küsis vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 9:49 pm Teema: |
|
|
Ka minule on just atlantis parema mulje jätnud viimasel ajal... Osa juurde tulles... Üldmulje oli hea, paar naljakat kohta oli ka, aga kuidagi tutavlik ja leierdatud tundus see teema, et keegi keerab oma maailma **** ja siis tuevad head, kes neid päästavad ja loomulikult neid alguses ei usaldata jne. Ja siis on mingid krdi separatistid, kes kuskile hukatusse jooksevad ning ühtegi mõistliku seletust ei kuula...
8 punkti. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Apx Kadett

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
10p minu poolt
Selliseid osi võiks veel olla...hea ja huvitav...eriti see uus laev  _________________ ..:: ::: :::: :::::££::::: :::: ::: ::.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 9:59 am Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Ka minule on just atlantis parema mulje jätnud viimasel ajal... Osa juurde tulles... Üldmulje oli hea, paar naljakat kohta oli ka, aga kuidagi tutavlik ja leierdatud tundus see teema, et keegi keerab oma maailma **** ja siis tuevad head, kes neid päästavad ja loomulikult neid alguses ei usaldata jne. Ja siis on mingid krdi separatistid, kes kuskile hukatusse jooksevad ning ühtegi mõistliku seletust ei kuula...
8 punkti. |
No kuule, loodus hoiab ennast ise tasakaalus... Separatistid otsustasid teised enda koormavatest isikutest vabastada ja läksid vabatahtlikult teise ilma...õige otsus--5+ ...
Aga osa oli päris hea 10/10 annan mina...Loodame, et see hooaeg on rohkem osi, kui 20... Kui pole, siis ju järgmisel nädalal finito...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 11:02 am Teema: |
|
|
Paraku küll, jah, järgmine osa on selle hooaja viimane. Tuleb suveni oodata, enne kui 3. hooaega näitama hakatakse.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2006 2:04 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Paraku küll, jah, järgmine osa on selle hooaja viimane. Tuleb suveni oodata, enne kui 3. hooaega näitama hakatakse.  |
Jah... Praegu jääb meile ainult SG1 ja seda ka kuni märtsini... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 7:59 pm Teema: |
|
|
Paneks ka teatud mööndustega 10 ära. McKay võime iga nädal maailma/Maad päästa hakkab ületama juba Carteri sellealaseid saavutusi. Ja natuke paneb imestama, et nad nii kergekäeliselt lubavad massiliselt inimesi Atlantisesse. Kui katastroofi korral ei jõuta kõigi tausta või geene kontrollida tuleks nad kasvõi kontrolli ajaks toimetada mõnele teisele ohutule planeedile. Teades, et osa inimesi töötab vabatahtlikult wraithide heaks on selline suhtumine vastutustundetu.
P.S. Mitu punkti ma tegelikult panin ei teagi. Ma nägin sarja täna esimest korda, kuid arvuti järgi olen ma seda juba varem hinnanud . _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 8:04 pm Teema: |
|
|
rincewind kirjutas: |
P.S. Mitu punkti ma tegelikult panin ei teagi. Ma nägin sarja täna esimest korda, kuid arvuti järgi olen ma seda juba varem hinnanud . |
Kontrollisin asja ja ilmnes, et teema autor oli pannud küsitluse kehtivusajaks ainult 10 päeva. Muutsin selle nüüd ära, nii et võid uuesti proovida. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|