Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
31% |
[ 5 ] |
9 |
|
37% |
[ 6 ] |
8 |
|
31% |
[ 5 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 16 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Nov 14, 2005 10:31 pm Teema: Lost - 1x07 "The Moth" |
|
|
Episood on eetris teisipäeval, 15. novembril 2005 kell 20:30 Kanal 2-hes
"Koiliblikas"
Charlie alustab ränka uimastitest võõrutamise protsessi. Salapärasel kombel aitab teda selles Locke, kelle tagamõte jääb mõistatuseks. Jack jääb koopavaringusse lõksu ja teised üritavad ta sealt välja päästa. Keegi näib saboteerivat plaane selgitada välja prantsusekeelse hädakutsungi asukoht. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 5:39 pm Teema: |
|
|
Veider on olla esimene kommenteerija. Aga mis seal ikka. Seekord siis 8/10.
Kirjutasin ära pika teksti ja kustutasin selle siis jälle ära. Liiga suur argipäevaväsimus, tõenäoliselt.
Aga hästi. Kõige rohkem käis pinda Kate ja tema nüüd juba päris hästi välja tulnud crush Jacki. Kuidagi liiga läila tundus. Sawyer oli õnneks ikka sama tore.
Charlie flashbackid olid küll huvitavad, kuid kindlasti mitte parimad. Ja veel - see, et plaan prantslanna hädaabikutsungit jälitada ebaõnnestus, tundus mulle kuidagi etteaimatav, kuid vähemalt püsis jällegi põnevus, et kes ikkagi ründas Sayidit.
Täitsa hea osa oli. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 8:17 pm Teema: |
|
|
Panin ka kaheksa punkti. Tegu oli taaskord sellise keskmise Losti osaga, nagu eelminegi. Kindlasti mitte ei kuulu see hooaja säravaimate elamuste hulka.
Charlie flashback oli natuke igav, selline tüüpilise narkosõltlasest kuulsuse lugu. Kui tavaliselt on Losti minevikuvaated üsna põnevad vaadata ja jätavad mitmeid lahtisi otsi, mis panevad järgmist vaadeldavale tegelasele keskenduvat osa pingsalt ootama, siis seekordne lugu oli suhteliselt etteaimatav ja mitte-lostilik.
Saarel toimuv oli huvitav nagu ikka. Polegi nagu rohkem midagi öelda. "You all, everybody" jäi kummitama.
EDIT: Ehee, vaadake, mis ma leidsin: Driveshafti kodulehekülg _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 9:40 pm Teema: |
|
|
"You all, everybody" jäi mindki kummitama. Ja mõned head kohad olid... Näiteks see, kui Charlie karjus "I am the rock god" ja siis kalju kokku kukkus. Üldiselt see osa millegi erilisega ei hiilganud, aga siiski omad meeldivad kohad olid, seega 9/10 minu poolt. Kardan, et Lostile on raske halvemaid punkte panna
 _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Nov 16, 2005 10:29 pm Teema: |
|
|
Kohe kindlasti on olnud paremaid osasid.:)Panin 8 punkti ,arvan,et Losti osasid on ültse väga keeruline kommenteerida,kuna kõik osad omamoodi huvitavad. .siiski meeldis selles osas kõige rohkem see,kuidas charlie läks Jackile appi,üteldes,et temal pole kedagi kaotada see koht oli nagu väga hea..
kokkuvõttes hea osa nagu kõik teisedki! _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 12:03 am Teema: |
|
|
ullallaa...Misasssa? Drive Shaft päriselt olemas..?
Kodulehel on pildid Dominic Monaghan iga ja ka tema vend on sama kes sarjas. On siis nii palju vaeva nähtud sarja jaoks bändi koostamisega? Või ongi selline bänd olemas ja neil on seal lihtsalt teised nimed(väga kahtlane)
Jääb minu jaoks müstikaks.
Pikemat juttu saab minu käest homme. Täna liiga hilja.
Aga kuna sari keskendus natuke rohkem ühele minu lemmik tegelastest, siis tuleb 10 ära.
EDIT2:
Uurisin natuke seda kodukat DSl ja avastasin sellise asja.. On see siis tõesti toimunud asi(muidugi saare sündmustik välja arvata) see, et lennuk läks alla?
EDIT:
(You all) Everybody sõnad..
(You All) Everybody
Rock and roll, man
I walk around my town
Watch the people come and go
I watch them up and down
And I see what they don't know
They have given up on me
I can see it in their eyes
Well, I have given up on you
And I think you should realise
You all, everybody
You all, everybody
I don't like you stupid people
Wearing expensive clothes
You all everybody
You all, everybody
You all everybody
I know you see what I have been
And compare with what I am
But I don't care now what you've seen
I'm just doing what I can
You say you've given up on me
And you say it like I should care
Well I have given up on you
And no, I don't want to “share”
Chorus
You all everybody
And will you get the message now?
When I cross my heart and shout it out damn loud?
Chorus
You all everybody
Yeah, you all everybody
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 9:24 am Teema: |
|
|
Oioioioi, ärge nüüd siis kõike, mida internetist loete, nii tõsiselt ka võtke. Kellelgi on lihtsalt liiga palju vaba aega olnud ja ta on sellise nn fännisaidi valmis teinud. Päris korraliku põhjalikkusega, peab mainima. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 2:46 pm Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: |
Oioioioi, ärge nüüd siis kõike, mida internetist loete, nii tõsiselt ka võtke. Kellelgi on lihtsalt liiga palju vaba aega olnud ja ta on sellise nn fännisaidi valmis teinud. Päris korraliku põhjalikkusega, peab mainima. |
Olen shadowmaniga nõus
Kas keegi on sarjast välja jättes kuulnud midagi selllest bändist või näinud müügil plaati vms  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 17, 2005 4:09 pm Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: |
liiga palju vaba aega olnud |
EI uskunudki päris ise ka seda...aga kõik võib olla. Kellelgi on siiki liiiiigagi palju vaba aega olnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Nov 22, 2005 6:23 pm Teema: |
|
|
Tundub, et see osa pole eriti populaarne olnud
Kahjuks jäi ka Kanal2st vaatamata, aga üritan meenutada...
Charlie oli vist keskne tegelane? Kui õieti mäletan, siis tal oli suht raske uimastitest loobuda ja ta siiski lõpuks suutis seda. Igatahes kui esimest (ja ainust) korda seda episoodi nägin, see täitsa meeldis mulle, saab 9 puntki  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 22, 2005 9:14 pm Teema: |
|
|
Ma antsin ka 9p. Täitsa tavaline osa oli. Kahtlane tundus, see charlie nii lihtsalt hakkas tavitama seda si*ta. Lihtsalt vahtis seda ja hakkas kasutama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Teis Nov 22, 2005 11:20 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Ma antsin ka 9p. Täitsa tavaline osa oli. Kahtlane tundus, see charlie nii lihtsalt hakkas tavitama seda si*ta. Lihtsalt vahtis seda ja hakkas kasutama. |
No eks ta ikka esialgu proovis ja sealt edasi läkski see uimastite tarbimine!Sellele aitasid kaasa ka probleemid,jne.  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Nov 29, 2005 12:09 am Teema: |
|
|
Andsin 8 punkti. See koopa varisemine ei olnud minu arust eriti pinget pakkuv. Oleks võinud ka 6 panna, aga Charlie on lahe tüüp . Kaks punkti juurde tulevad hoopiski osa kõige põnevamast hetkest, kus Sayidi rünnati. Kes see siis ikkagi oli? Mina kahtlustan otseloomulikult Locke´i, aga see võis ka keegi teine olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Teis Nov 29, 2005 9:11 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Andsin 8 punkti. See koopa varisemine ei olnud minu arust eriti pinget pakkuv. Oleks võinud ka 6 panna, aga Charlie on lahe tüüp . Kaks punkti juurde tulevad hoopiski osa kõige põnevamast hetkest, kus Sayidi rünnati. Kes see siis ikkagi oli? Mina kahtlustan otseloomulikult Locke´i, aga see võis ka keegi teine olla. |
Mulle see koopavarisemise koht meeldis. Kohe akkasin arvama,et nüüd on Jack surnud.põhimõtteliselt mulle meeldis.samuti meeldis Charlie vaprus minna Jackile koopasse appi .aga ise kaldun ka pooldama.et Saiydi ründas Locke aga pole ka päris kindel. _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Dets 24, 2005 1:50 pm Teema: |
|
|
Kui Charlie oma noosi tarvitas, siis polnud näha, et see oleks teda seitsmendasse taevasse viinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Püh Dets 25, 2005 5:26 pm Teema: |
|
|
Kes teab äkki oli lahjem kraam... ..ei oska narko koha pealt väga kommenteerida..aga minuarust välimusest oli kyll aru saada,et Charlie narkar on  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:17 pm Teema: |
|
|
9 punkti. Charlie flashbackid olid huvitavad ning tema võõrutamise protsess koos Locke'iga samuti. Locke on ikka üks huvitav ning imelik tegelane, käskis 3 korda Charlie'l küsida, et narkootikumid kätte saada. Jack jäi varingusse lõksu ja Charlie saadeti teda päästma ja seda oli ka huvitav vaadata. Selle koiliblika sissetoomine oli minu meelest üsna mõttetu, aga see selleks.
Hea osa oli. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|