Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumb tegelane meeldib teile rohkem? |
Jin |
|
53% |
[ 8 ] |
Sun |
|
46% |
[ 7 ] |
|
Kokku Hääli : 15 |
|
Autor |
Teade |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 5:32 pm Teema: Lost - Kumb tegelane meeldib teile rohkem? |
|
|
Minule meeldib isiklikult Jin rohkem, sest flashbackidest tuli välja, et ta on tegelikult ikkagi hea mees. Ta päästis ka ühe mehe elu - jõhkral viisil, aga sellegipoolest. Sun ei ole mulle algusest peale meeldinud ja Jini tegelaskuju on ka poole huvitavam kui Suni oma.
Mida teie arvate? _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 5:53 pm Teema: |
|
|
minule on rohkem positiivsem Sun. kuigi ta on pärit rikkast perekonnast ei ole see teda ära rikkunud, vähemalt tundub nii. Ta oli ka ainuke kes saarel hakkas tulevikule mõtlema, istutas igasugu vilju jne. Üldse tunneb ta taimi hästi, nt seegi et leidis Shannonile alternatiivi astmaravimile. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 7:32 pm Teema: |
|
|
Sun, sest Sun oli kõige "praktilisem", Jin mõtles ainutl enda peale, mis tõttu nad ju "lahku" läksidki. Samas Jin on ka päris palju arenenud (veel mitte nii palju, aga elu läheb seal edasi ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 8:45 pm Teema: |
|
|
Nõustun eelkõnelejatega selles osas, et Sun on praktilisem ja üritab tulevikule mõelda, aga siiski hääletasin Jini poolt.
Tundub, et tema tegelaskujuga on end kuidagi kergem samastada. Tegelikult oli ta suhteliselt õnnetusse olukorda sattunud ja pidi armastuse nimel tegema asju, mida ta teha ei tahtnud, seetõttu pole eriline ime, et ta oma naisest niiväga kinni hoida püüdis. Veel sümpaatsemaks muutus ta viimases osas, mida näinud olen, ehk siis "... In Translation". _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 12:05 am Teema: |
|
|
Millegipärast meeldib mulle kah Sun rohkem. Vahepeal kohtles Jin Suni ikka päris halvasti, miski asi talle ei meeldinud jne. Suht karmilt kohtles Sun'i. Sun jätab mulle kuidagi positiivsema mulje, samuti ka jäi hästi see meelde, kuidas ta nagu eelpool mainitud taime tundmisega ravis Shannoni astmat. _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 7:12 am Teema: |
|
|
Mulle aga meeldib Sun. Ta on nutikas ja nüüd ka vaba - kes teab, mis temast tulevikus saab. Jin, ma kardan, on kõigeks liiga kibestunud. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 10:53 am Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Mulle aga meeldib Sun. Ta on nutikas ja nüüd ka vaba - kes teab, mis temast tulevikus saab. Jin, ma kardan, on kõigeks liiga kibestunud. |
Ei maksa veel meest nii ruttu maha kanda
Isiklikult ei suuda küll nendest kahest lemmikumat välja tuua. Seriaali alguses tundus Sun loll ja Jin kibestunud ja vastik inimene. Nüüd on mu arvamus mõlemast muutunud, aga ühte teisele eelistada küll ei oska, mõlemal omad head ja vead. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 11:09 am Teema: |
|
|
Ikka Jin, ta ju Crusade-st  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 7:39 pm Teema: |
|
|
Ei tea... Aga tundub , et Sunil on suurem luukerede kapp. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|