Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kumb on teie arust parem - Plaza või Kosmos |
Kosmos |
|
39% |
[ 9 ] |
Plaza |
|
60% |
[ 14 ] |
|
Kokku Hääli : 23 |
|
Autor |
Teade |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 11:50 am Teema: Kumb on teie arust parem - Plaza või Kosmos |
|
|
Mulle meeldib tegelt Kosmos rohkem ,sest -
1. saal on suurem
2. odavamad filmid
3. minu arust suurem ekraan
muidugi kui mingi väga lahe film tuleb mida peab otse kohe nägema siis lähen plazase |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 12:16 pm Teema: |
|
|
Esimese hooga tahtsin CC Plaza poolt hääletada, aga siis jäin kahtlema.
Mõlemal on omad plussid ja miinused.
Kosmoses polnud ma mitu aastat käinud, kuid mõne aja eest hüppasin sisse, et Sin Cityt vaadata. Teadsin kogu aeg, et seal on küll odavamad piletid, aga mingil põhjusel ei tahtnud sinna minna. Sel korral aga taasavastasin selle kino enda jaoks. Tegelikult on Kosmos väga mõnus kino - nagu juba mainiti, on piletid üle kahe korra odavamad, kui CC Plaza kõige odavam pilet ning Coca jm. sellised maksavad vaid 10 krooni; lisaks on kinos väga suur ekraan ja vähe rahvast, nii et saab mõnusalt filmi nautida. Ja loomulikult selline mõnus nostalgiahõng on seal - lapsepõlv tuleb meelde; 90-ndatel oli see Sõpruse kõrval ainuke kino, kuhu uued filmid tulid ja siis pidi vahel kaua-kaua sabas seisma.
Miinuspunktidest tooks esmajärjekorras välja istmed, mis CC Plazas kui moodsamas kinos on palju mugavamad. Kosmoses on ridade vahe üsna väike, samuti on ridade kõrguste erinevus väiksem kui Plazas. Nt CC Plazas ei teki kunagi probleemi, et eesistuja pool ekraani ära varjab. Istmed ise on ka vanemad ja vastavalt kulunumad ning puuduvad joogitopsihoidjad - seega, rahvas, õppige jalgu kasutama.
CC Plazas on aga piletihinnad üle mõistuse kallid, vähegi talutav on kuni kella 15:00'ni hinnaks olev 55 krooni, aga peale seda... mitte ei tahaks filmi eest 75 või 110 krooni välja käia, kuid paraku ei ole koolis või tööl käivatel inimestel tihti muud võimalust.
Lõppkokkuvõttes vist hääletangi Kosmose poolt... eks ajalugu ole ka midagi väärt.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 1:02 pm Teema: |
|
|
Valisin kosmose hea rahulik ei ole liiga palju rahvast  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 2:34 pm Teema: |
|
|
Mina valisin CC Plaza.
Põhjus on lihtne, tegu on ühe Euroopa suurima kinoga, mille saalid on filmide vaatamiseks ideaalsed. Nagu juba Enterprise mainis on ka Plaza istmed mugavamad ja read paremini sätitud, et eesistuv inimene ei jääks ekraanile ette.
Ainuke Plaza miinus on kallid piletid, aga selle hinna eest pakutakse ka kvaliteeti.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lendorav Kadett
|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 3:18 pm Teema: |
|
|
Hääletasin Plaza poolt, aga Kosmose väike saal on ikkagi üle kõige. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 4:00 pm Teema: |
|
|
Enterprise, millal sa Sin Cityt käisid vaatamas??? Ma olin ka hiljuti kosmoses Sin Cityt vaatamas (hullult lahe film) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Juul 24, 2005 4:18 pm Teema: |
|
|
Ei mäleta täpselt, aga vist oli 16. juulil...
Oli küll igati lahe film, ei tea kas peaks ehk teema tegema selle kohta? _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 12:45 pm Teema: |
|
|
Kunagi, kui veel CCP polnud, siis tahtsin sõbraga koolivaheajal Grinch i vaatama minna. Järjekord oli uksest välja peaaegu tänavani, ning pileteid ei saanudki. Seal käisin vaatamas ka Kahte Kantsi, mida CCP s ammu enam ei näidanud.
Siiski valisin CCP. Hinna kvaliteedi suhe pole küll hea(seda eriti hinna poole pealt) aga kui enne 15.00 käia siis kõlbab küll. Saalid on mugavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 9:58 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldib Plaza,sest seal on mugavam ja parem filme jälgida ning seal on rohkem kino tunnet
kosmos meeldib mulle samuti,sest seal on kõvasti odavam _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 8:13 pm Teema: |
|
|
Plazas on popkorni hais tugevam
Ja Kosmoses sai juba siis käidud , kui Plaza asemel papivabrik oli. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 9:45 pm Teema: |
|
|
Eelistan Plazat. On tõesti kallim, aga käin harva peale kolme, nii et 55.- hea filmi vaatamise eest pole palju. Popcorni lõhna talun, ise ei osta, aga ostan kummikomme see-eest. Mugav ja suur ekraan (tavaliselt lähen suurimasse võimalikest) ning filmid jõuavad Kosmosega võrreldes kuu aega varem kohale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
VV Kaptenleitnant

|
Postitatud: Teis Jan 31, 2006 10:09 pm Teema: |
|
|
Üldiselt mulle ei meeldi üldse kinos käia, veel vähem meeldivad mulle Plaza kallid hinnad. Seega valin võimalusel Kosmose, mis on peale odavama hinna ka kuidagi hubasem. Sellegipoolest olen ka Plazasse paaril korral sattunud, kuid loodan, et enam väga tihti ei satu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 3:13 pm Teema: |
|
|
Käisin plazas viimati garfieldi vaatamas, kosmoses pole käinud.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Kolm Veeb 22, 2006 10:32 pm Teema: |
|
|
Popcornihais/lõhn mind nii ei tapa kui mu ema 6-8 aastat tagasi, kui Babe'i vaatasime aga Plazas on nähtud ägedamad filmid SWII,III ja kdgi mõnusam, harjund olen  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elbereth Kadett

|
Postitatud: Reede Märts 03, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
Miks pole nimekirjas Sõprust, mis on neist mõlemast parem?  _________________ *In Somnis Veritas* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Märts 03, 2006 11:13 pm Teema: |
|
|
Nojah. Ei mäleta eriti milline see oli. Aga Tartus on hetkel veel ainult 1 kino, Ekraan. See on parem kui Kosmos(Plaza oma suuruse ja mugavusega on kas kõige parem või kõige kehvem). Selline kena, väike, konkreetne.9 punni 10st. Samas Kosmos saaks 6/10 ja Plaza kas 2/10 või 9/10 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 5:14 pm Teema: |
|
|
Mina eelistan Plazat. Kuid samas pole peale Plaza valmimist Kosmoses käinud, võibolla on seal paremaks muutunud. Plaza on suurem ja mugavam, Kosmoses on ridade vahed natuke liiga väikesed (kuigi ma pole just väga pikk, ~180cm). _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Juul 17, 2006 12:39 am Teema: |
|
|
Kosmos - nimi, hind, paiknevus. Two thumbs up! _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Juul 17, 2006 9:59 pm Teema: |
|
|
Trash kirjutas: |
Kosmos - nimi |
Word! Eriti sobilik ulmefilmide vaatamiseks.
@Elbereth
No see teema võrdleb kahte kino, mitte ei küsi, mis on Tallinna parim kino... Aga alati võib ju ka teha uue teema, kus on ka Sõprus valikus olemas. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Juul 17, 2006 11:25 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Mina valisin CC Plaza.
Põhjus on lihtne, tegu on ühe Euroopa suurima kinoga, mille saalid on filmide vaatamiseks ideaalsed. |
Kas meie Eesti CC Plaza on Euroopa suurim Või saan ma millesdgi valesti aru  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
|