Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kokkutulek? Tuleksid? |
Jah |
|
30% |
[ 9 ] |
Võib-olla |
|
50% |
[ 15 ] |
Ei |
|
20% |
[ 6 ] |
|
Kokku Hääli : 30 |
|
Autor |
Teade |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 8:54 pm Teema: Lihtsalt siuke mõte! |
|
|
Lihtsalt tuli mõte küsida selline küsimus(kuna foorum on aktiivseks muutunud ning igas korralikus foorumis on kokkutulekud ), kui tuleks suvel UF kokkutulek, siis kas oleksid tulija?
Muidugi ei saa praegu 100% kindlat vastust öelda, sest kes teab, mis plaanid võivad tulla jne. Aga lihtsalt huvipärast küsin.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 8:58 pm Teema: |
|
|
Kui võimalus on, siis ikka tulen. Endalgi kokkutuleku mõte pähe karanud.
Keegi võiks suveks asja korraldama hakata siis.
Või lihtsalt järgmine laupäev Tartlased kuskil piros kokku ja kätlema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 8:59 pm Teema: |
|
|
See plaan on ka mul olnud, kuid plaanisin selle teema alles suvel üles võtta, praegu on tõesti väga raske niimoodi ette ennustada, ennem tuleb suveni elada.
Muidugi küsimus on hea ning ka mina ootan sellele vastuseid.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 9:06 pm Teema: |
|
|
Kahtlane, sest aprillis tuleb mul välis(maine)praktika ja ma olen riigist ära pea 2 kuud, peale seda läheb kiireks, niiet kui võimalus tekib, siis vast tuleks, aga midagi ei luba. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 10:18 pm Teema: |
|
|
Võib-olla, praegu ei oska midagi öelda. Tavaliselt on mul suved tegemist täis olnud, aga tahaks tulla küll. Eks näis. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 10:31 pm Teema: |
|
|
Iseenesest hea idee. Aga kas kellelgi mingit ideed ka selle kohta, et mis seal toimuma hakkab. Muidu on nii, et saame kokku ja joome ja vaatama Petsi telekast Top Shopi. Ega suvel mõne ulmeka esilinastust pole? Sellisel võiks küll käia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 10:42 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Iseenesest hea idee. Aga kas kellelgi mingit ideed ka selle kohta, et mis seal toimuma hakkab. Muidu on nii, et saame kokku ja joome ja vaatama Petsi telekast Top Shopi. Ega suvel mõne ulmeka esilinastust pole? Sellisel võiks küll käia. |
Ma arvan, et sellest ongi praegu üldse veel vara rääkida. Praegu on näiteks mul isiklikult nii kiire aeg, et mul ei ole lihtsalt aega paljude kõrvaliste asjadega tegelda. Suvel on aga hoopis teine meeleolu ja palju paremad ideed, nii et ma jätaks selle arutelu hiljemaks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 11:02 pm Teema: |
|
|
Kes see Pets on?  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 11:05 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Muidu on nii, et saame kokku ja joome ja vaatama Petsi telekast Top Shopi. |
Kes see Pets on?  |
Sina või mina või TrekRanger. Igatahes keegi kelle pool teeme kokkutuleku, aga see muutub kohe joominguks ja kokkutulek luhtas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 10:45 am Teema: |
|
|
Kahtlen selles ürituses väga. Ise vist ei sa tulla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TaaviK Kadett

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 5:46 pm Teema: |
|
|
ma küll ei ole aktiivne postitaja aga kokkutulekule tuleksin kindlasti |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 6:12 pm Teema: |
|
|
Mina hindan väga anonüümsust, mida internet võimaldab. Pealegi seostub mul ulmesõprade kokkutulekuga kohe telekast nähtud trekkerite kogunemised, pigem küll maskeraadid.
Aga võib-olla olen suveks meelt muutnud... _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 7:43 pm Teema: |
|
|
Hullu käru võiks maha pidada
Ok ok nali siinne rahvas on korralik ma arvan. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 8:11 pm Teema: |
|
|
Hmm, sellest joomingu teemast, paljud siin alaealised üldse on? Karsklased? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 8:54 pm Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Sinule vastuseks, mina küll näiteks alaealine ei ole, kuid karsklane. Piduliku sündmuse puhul vahel pokaali võtan. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 9:26 pm Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Pidulikel puhkudel tõstan paar klaasi ja mõnikord kui tunne, et haigeks hakkan jääma joon ka paar pitsi viina (koos meega) ära. Aga muidu suht karsklane (ega tegelt ei saagi juua, sest ommikul vaja autoga ~30km maha sõita ja õhtul ka, niiet parem mitte roolijoodikuks hakata).
Ja alaealine ei ole  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 10:43 pm Teema: |
|
|
No kuulge, kokkutulek ei tähenda alati ju meeletut pummeldamist ! _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 11:00 pm Teema: |
|
|
Ma vaatan, et kokkutuleku mõte on taas päevakorda toodud.
Ma olen selle korraldamise mõttes ausalt öeldes kahevahel. Osalt oleks muidugi huvitav neid inimesi, kes foorumis käivad, ka päriselt näha, aga teisalt olen ka osaliselt nõus kodanik rincewindi arvamusega. Kokkusaamine, olgu ta kui iganes hästi kavatsetud, ei pruugi siiski kõigile positiivseid elamusi tekitada ja keegi võib näiteks pettuda.
Olen ka nõus TrekRangeriga, et enne suve sellist asja kindlasti korraldada pole mõtet ja ega ei leiaks ka aega, sest mõningatel inimestel on kevadel lõpueksamid tulemas ja ka muidu on see periood kiirem aeg.
Mis puutub joomisesse, siis inimeste kokkuajamist mingi läbu korraldamiseks ma küll õigeks ei pea. Ma pole täiskarsklane ja mul pole midagi selle vastu, et kuumal suvepäeval kuskil tänavakohvikus meeldiva seltskonnaga klaas või paar õlut juua, aga joomapidu, eriti veel kellegi juures kuskil siseruumides, me korraldama ei hakka.
Minu nägemuses võiks kokkutulek, kui üldse, toimuda mingi ühise kinokülastuse raames ja siis kuskile edasi minna ja võib-olla juttu rääkida, kui on, millest kõneleda. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 12:54 am Teema: |
|
|
kokkusaamine oleks küll teretulnud, ise pakuks välja tellinna! aga milleks oodata suveni???? võiks ju teha näiteks 25 veebruar!!! koht ei pea ju kellegi juures olema nagu teemast läbi on käinud, sobib ju ka pubi või sarnane koht, nt beerhouse, kuigi eriti tihe külaline seal ei ole, kuid lauad on seal suured u 12 inimest mahutab ära, ei usu et rohkem kohale tuleks! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|