Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:14 pm Teema: Galactica Viperite arv *SPOILERS* |
|
|
Siin on
Viimati muutis seda SinkaVonka (Kolm Okt 18, 2006 8:24 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:49 pm Teema: |
|
|
Kuidas neil Viperitel vahet teha (erinevatel Mark'idel)? (piltidega link oleks soovitav) _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:53 pm Teema: |
|
|
Hea teema.
@Sigma:
Viper MkII
Viper MkVII
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
Suured tänud.  _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 10:58 pm Teema: |
|
|
Enterprise, kust sa oma pildid võtsid? Minu omad võetud www.vipertown.net |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:02 pm Teema: |
|
|
@SinkaVonka
http://www.battlestarwiki.org/wiki/Main_Page
Seal on suht palju infot BSG kohta.
Btw, kustutasin Sinu posti, sest ajas lehe hirmus laiaks. Ära pahanda. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:06 pm Teema: |
|
|
Pole viga. Tänan lingi eest.
Aga kas arvad, et mu info on täpne või nii?
Viimati muutis seda SinkaVonka (Laup Veeb 04, 2006 11:09 pm). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:08 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Pole viga. Tänan lingi eest.
Aga kas arvad, et mu info on täpne või nii? |
No ma pole ise küll seda Viperite hävimist arvestada viitsinud, aga ma loodan, et on.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:10 pm Teema: |
|
|
Damn. Ma poleks üldse pidanud seda kirjutama. Sellel lingil on antud täpne missioonide kirjeldus, jõudude suurused jne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:21 pm Teema: |
|
|
Sa unustasid veel Black Bird`i , mis Apollo alt minema lasti...
Muuseas üks huvitav nüanss:Mark II lasid omalajal ju turbolaseritega, aga nüüd kütavad kuulipildujatest...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
Muuseas üks huvitav nüanss:Mark II lasid omalajal ju turbolaseritega, aga nüüd kütavad kuulipildujatest...  |
Tegelikult on ju kuulipilduja tõhusam, võtab vähem energiat ja ta ei pea laadimine võtab palju vähem aega. Sõbraga ükskord arutasime, et laevadel on railgun'id (ja kõik muud kuulipildurite sarnased seaded) väga kasulikud, lask on odav ja tõhus  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:56 pm Teema: |
|
|
Muuseas üks huvitav nüanss:Mark II lasid omalajal ju turbolaseritega, aga nüüd kütavad kuulipildujatest...  |
Tegelikult Blackbird ei ole viper:
"Executive Producer David Eick stated in his video blog that the Blackbird is "not a Viper", so it is not classed as a modified Viper model ("Viper Mark VIII", etc), but is an entirely distinct craft."
http://www.battlestarwiki.org/wiki/Blackbird
Kuulipildijad pandi laserite asemele minu teada selleks, et sarja usutavamaks või maalähedasemaks muuta, s.t. et ei oleks igasuguseid imevidinaid nagu Star Trekis. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2006 6:19 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Tegelikult on ju kuulipilduja tõhusam, võtab vähem energiat ja ta ei pea laadimine võtab palju vähem aega. Sõbraga ükskord arutasime, et laevadel on railgun'id (ja kõik muud kuulipildurite sarnased seaded) väga kasulikud, lask on odav ja tõhus |
Odav?Hmmm...Kas sinu meelest siis metall kuuli ja kesta jaoks ei maksa siis midagi?Ja lõhkelaeng vajab samuti ju kemikaale.Energia?Energiat toodab laseri jaoks ju sama generaator, mis mootorigi jaoks.
Kuulipildijad pandi laserite asemele minu teada selleks, et sarja usutavamaks või maalähedasemaks muuta, s.t. et ei oleks igasuguseid imevidinaid nagu Star Trekis. |
Sorry, aga ma ei ole selle mõttega nõus, et see nüüd seda eriti maalähedasemaks muudaks.Asi on ju nats tobe:lendavad ülevalguskiirusel, ehitavad nii võimsaid laevu, aga relvad on ikka padrunitega... Nats tobe nagu...Kui on juba sellised võimsad energiallikad, mis toidavad laevade ÜVK mootoreid, siis ei tohiks kaitse ja ründeotstarbeliste laserrelvade tegemine kah mingi ületamatu probleem olla.See on isiklikult minu arvamus ja ma ei pretendeeri absoluutsele tõele...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2006 6:23 pm Teema: |
|
|
Tegelikult on ju kuulipilduja tõhusam, võtab vähem energiat ja ta ei pea laadimine võtab palju vähem aega. Sõbraga ükskord arutasime, et laevadel on railgun'id (ja kõik muud kuulipildurite sarnased seaded) väga kasulikud, lask on odav ja tõhus |
Odav?Hmmm...Kas sinu meelest siis metall kuuli ja kesta jaoks ei maksa siis midagi?Ja lõhkelaeng vajab samuti ju kemikaale.Energia?Energiat toodab laseri jaoks ju sama generaator, mis mootorigi jaoks.
|
No siis jääb energiat (kütust) mootoritele rohkem. Masstootmine on odav _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Veeb 11, 2006 5:01 pm Teema: |
|
|
Sageli on tavaline metall kestaga laeng ka töökindlam. _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|