Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 9:59 pm Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Enterprise uus avatar on väga ilus. Mõnusalt terav pilt ja kvaliteetne animatsioon seal juures, põrgulikult hea kombinatsioon! |
Aitäh, aga tegelikult on see mul ainult ajutiselt, seda seoses avataril oleva laeva Prometheus hävimisega Stargate SG-1'e viimases episoodis. Mingil ajal panen ilmselt vana avatari tagasi.
Ning ma loodan, et keegi ei arva, et ma selle ise tegin. Olin varas hoopis.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:03 pm Teema: |
|
|
Kahtlen, et keegi siin (peale luury ja võib olla veel mõne) on ise midagi nikerdanud kokku. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
LightHellAngel Kadett

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:15 pm Teema: |
|
|
Hm, igastahes Enterprise'i postituste leidmisega natukene raskusi nüüd. Avatar säras ennem uhkelt vastu. Aga noh Luury avatar meeldib - juu vist seepärast, et mul samasugune tegelane kodus diivanil pikutab laisalt. Siis ka FLT ja shadowman'i oma. _________________ A question thats nagging answer, I let the dogs out! |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:23 pm Teema: |
|
|
LightHellAngel kirjutas: |
Hm, igastahes Enterprise'i postituste leidmisega natukene raskusi nüüd. Avatar säras ennem uhkelt vastu. Aga noh Luury avatar meeldib - juu vist seepärast, et mul samasugune tegelane kodus diivanil pikutab laisalt. Siis ka FLT ja shadowman'i oma. |
Sul ka väga kena avatar, peaks mainima.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2006 5:57 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Minu arust eelmine oli sutsu parem, sobis rohkem foorumiga kokku. Egas sellega kah midagi viga pole.  |
Sama siin. Praegu panin oma vana hea avatari tagasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2006 8:14 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Sama siin. Praegu panin oma vana hea avatari tagasi. |
Mulle meeldib küll rohkem!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Veeb 06, 2006 9:08 pm Teema: |
|
|
MobY tegi õigesti, et vana avatari tagasi pani. Palju ilusam.
Panin enda oma ka tagasi, kurat ei tundnud enam iseenda poste foorumist ära, pidin lehte mitu korda üles-alla kerima, enne kui üles leidsin.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 2:53 pm Teema: |
|
|
Vahetasin kaa ära, panin lemmiktegelase sw-st- ewoki  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Kolm Veeb 22, 2006 10:48 pm Teema: |
|
|
Pool seda teemat on täis ju UFi (UFI ) logo üle arutlemist age eh miskit... mulle meeldib Enterprise'i oma ja Mallow'il on ka tore  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 23, 2006 6:56 pm Teema: |
|
|
Yoda kirjutas: |
Pool seda teemat on täis ju UFi (UFI ) logo üle arutlemist age eh miskit... mulle meeldib Enterprise'i oma ja Mallow'il on ka tore  |
Mu teema on siis nii populaarne?  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Master Windu Nooremleitnant

Liitunud: 29 Sept 2005 Postitusi: 48 Asukoht: Väike urg Utapau süsteemis.
|
Postitatud: Reede Veeb 24, 2006 10:57 am Teema: |
|
|
jedi riddick  _________________ Join to the Dark Side!
(Evil weasel laugh)
...oh and we have cookies and milk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 02, 2006 7:53 pm Teema: |
|
|
Master Windu!  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Aug 22, 2006 10:45 pm Teema: |
|
|
Mainin siis "ametlikus" teemas ka ära: FLT uus Stargate'i teemaline avatar on minu arvates väga ilus.
Samuti on SinkaVonka SGA avatar päris kena.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Aug 23, 2006 7:16 am Teema: |
|
|
SinkaVonka SGA avatar lisandus nüüd  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Aug 23, 2006 3:02 pm Teema: |
|
|
Kahtlen, et keegi siin (peale luury ja võib olla veel mõne) on ise midagi nikerdanud kokku. |
No mina võtsin enda oma ühe paberi (millel oli tulnuka pilt) fotost/skännist, mille ma internetist leidsin. Vähendasin seda natukene ja tegin ise läbipaistvaks.
Aga sellega seoses tuleb endalegi pähe, et võiks ära vahetada lõpuks. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Kolm Aug 23, 2006 8:21 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
No mina võtsin enda oma ühe paberi (millel oli tulnuka pilt) fotost/skännist, mille ma internetist leidsin. Vähendasin seda natukene ja tegin ise läbipaistvaks.
Aga sellega seoses tuleb endalegi pähe, et võiks ära vahetada lõpuks. |
Ei, ära palun vaheta, ma olen alati su avatari imetlenud.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 5:43 pm Teema: |
|
|
Mul on nii nummi jõulukiisu
Kuulan Blind i White Christmas i, vaatan oma avatari ja ootan jõule..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 23, 2006 5:41 pm Teema: |
|
|
TrekRangeri uus avatar on täitsa kena. Kust see klipp võetud? Tundub nagu DOS'i aegne "karvane" 3D. Kuid kena, väga kena. Kuigi vahel läks mu postitus sinu omaga sassi, kuna sul oli ka selline ümar laev ja kui kiiresti scrollida siis jääb suht sarnane mulje. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
|
Tagasi üles |
|
 |
|