|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
63% |
[ 12 ] |
9 |
|
21% |
[ 4 ] |
8 |
|
5% |
[ 1 ] |
7 |
|
5% |
[ 1 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
5% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 19 |
|
Autor |
Teade |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 10:28 pm Teema: |
|
|
Minu meelest on mingil lehel isegi öeldud, et vastati ikkagi nii nagu mina kuulsin. Tähelepanelikud jälgijad kirjutavad alati üles huvitavaid märkmeid, mida ise ei oskagi esimese pilguga näha, kuid seekord arvan ma, et ma kuulsin õieti. Eks näis, ehk saab asi selgust. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 11:11 pm Teema: |
|
|
casaya kirjutas: |
Minu meelest on mingil lehel isegi öeldud, et vastati ikkagi nii nagu mina kuulsin. Tähelepanelikud jälgijad kirjutavad alati üles huvitavaid märkmeid, mida ise ei oskagi esimese pilguga näha, kuid seekord arvan ma, et ma kuulsin õieti. Eks näis, ehk saab asi selgust. |
Ei, ma ei eitagi, et sa kuulsid. Ma ütlesin seda nagu muuseas eelmises postis, et ma arvasin seda kuulvat. See võis ka hoopis midagi muud olla, aga seda kuulsin selgelt, et midagi OF 815-ga seotut oli.
Mingipärast arvan ma, et Boone on elus ja siis ta avaldab saladuse mõne osa pärast.
"What did they say?" küsivad teised uudishimust põlevatena. "They said... they said that... that WE are the passanger of Oceanic flight 815" vastab Boone. Nii kujutaks mina seda stseeni ette.
Kellel on andmeid Boone´i surmast, see parem vaikigu. No spoilers, please!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 09, 2006 9:26 pm Teema: |
|
|
Ei olnud kõige parem osa, on olnud paremaid. Ei kujuta ette , et jalutad, kohtud inimesega , lobised tühjast-tähjast ja, btw., ega sa mu neeru ei taha ?Lockel pidi kindlasti üks üle olema. Või kui ta on nii kergeusklik või mõjutatav , siis tal vedas , et saarele sattus. Muidu oleks ta mõnest muust vidinast veel ilma jäänud.
Ja tegelikult mainis Boone PanAmi
Panin 8/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Veeb 10, 2006 9:45 am Teema: |
|
|
rincewind kirjutas: |
Ja tegelikult mainis Boone PanAmi
|
come again...ehk seletaks kus ja miks siis see nii on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|