Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kokkutulek? Tuleksid? |
Jah |
|
30% |
[ 9 ] |
Võib-olla |
|
50% |
[ 15 ] |
Ei |
|
20% |
[ 6 ] |
|
Kokku Hääli : 30 |
|
Autor |
Teade |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 2:52 pm Teema: |
|
|
Mõte on hea, kui toimuks kuskil lähedal, oleks see lausa super....
Suvel on sellepärast hea, et saab teha mingi kokkutuleku paremini,
näiteks, siin vigalas on Ujumiskoht ja muugi olemas, saab mõisaga tutvuda jne....
www.vigala.ee
Samuti on ju näiteks spordiväljakul hea võimalus telkimiseks... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 2:55 pm Teema: |
|
|
Eino, why not. Aga 1. toimuks see siis Tallinnas?
Kui toimuks siis ma arvavasti tuleks kui raha on tol hetkel ning kui Üks Tähtis Asi vahele ei tule. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Veeb 04, 2006 11:10 am Teema: |
|
|
Kui suvi käes, aega on ja inimesed koos, siis tõepoolest, miks ka mitte?  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 3:02 pm Teema: |
|
|
tegelikult
ilmast oleneb kõik..
samas võiks seal korraldada ulmefoorumi t-särkide ja kruuside müügi... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 10:04 pm Teema: |
|
|
Suht mõttetu, kes tahab ostab siit TrekRangeri kaudu vms: P. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 11:13 pm Teema: |
|
|
Särki ma ei taha, kruusi aga küll.
Kuigi nende ideede jaoks on veel natuke liiga väike selle foorumi kasutajaskond. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 11:17 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Särki ma ei taha, kruusi aga küll.
Kuigi nende ideede jaoks on veel natuke liiga väike selle foorumi kasutajaskond. |
Foorumi kasutajaskonnast rääkides ma eriliselt optimistlik ei olegi, ega Eestis neid ulmefilmide/sarjade fänne väga palju ei ole. Kirjanduse huvilisi ja fantaasiahuvilisi veel leiab, kuid nemad on oma lemmikkohad juba netis leidnud. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 08, 2006 11:31 pm Teema: |
|
|
Ma just märkasin, et mul vastamata küsitlusele. Kuna mulle ei meeldi kunagi kindlalt jah või ei öelda, siis ütlesin võibolla. Ega see tegelikult tähtis polegi, sest siin on pigem arutelu, kas üldse oleks mõtet seda korraldada. Hiljem, kui mingi kindel plaan valmis (eeldusel, et kokkutulek toimub), siis võib juba uue küsitluse teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 09, 2006 3:08 pm Teema: |
|
|
Ometi ei anna mulle hing rahu, ja leian, et selle võiks kusagil ära teha, väikse telgilaagri ulmehuvilistega...
siiski peab selleks ka vastav ilm olema _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 09, 2006 3:15 pm Teema: |
|
|
Võibolla tuleks ka... Aga mingist padujoomingust küll eriti osa võtta ei viitsiks, neid niigi elu jooksul piisavalt palju kogunenud. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cuccurcurat Lipnik

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 9:16 am Teema: |
|
|
Olen alaealine. Kuid foorumi kokkutulekule ma ei saabuks, isegi kui puuduksid alkohoolsed joogid. Sest:
1. Ma pole aktiivne foorumlane ning see foorum ei ole minu jaoks nii oluline, et ma hakkaks teise Eesti otsa sõitma. Elan Tartus.
2. Olen rohkem õuduse austaja. Nagu ma aru loen saanud, on suurem osa siinsest aktiivsest rahvast science fiction fännid. Mul poleks Teiega eriti millestki rääkida, sest sest ma pole isegi mitte Star Warsi näinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 3:26 pm Teema: |
|
|
cuccurcurat kirjutas: |
Olen alaealine. Kuid foorumi kokkutulekule ma ei saabuks, isegi kui puuduksid alkohoolsed joogid. Sest:
1. Ma pole aktiivne foorumlane ning see foorum ei ole minu jaoks nii oluline, et ma hakkaks teise Eesti otsa sõitma. Elan Tartus.
2. Olen rohkem õuduse austaja. Nagu ma aru loen saanud, on suurem osa siinsest aktiivsest rahvast science fiction fännid. Mul poleks Teiega eriti millestki rääkida, sest sest ma pole isegi mitte Star Warsi näinud. |
Minagi õuduse austaja. Mina pole Star Warse põhjalikult näinud, Star Trek mõnda osa ainult ja üldse vähe sci-fist tean. Kuid sellest hoolimata üritan aktiivne olla.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 4:26 pm Teema: |
|
|
Mulle meeldivad ka õudusfilmid, aga ainult sellised mis hirmutavad ja mis on mõeldavad. Vaimude kraam ei istu eriti.
Star Warsi ei fänna eriti ja Star Treki pole näinud. Ja Tartus elan ka, haha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Kolm Veeb 22, 2006 10:28 pm Teema: |
|
|
Zorro kirjutas: |
...ju ka pubi või sarnane koht, nt beerhouse, kuigi ... |
...  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 3:28 pm Teema: |
|
|
Nüüdseks on eksamid jms kõigil läbi. Kuidas jääb? |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 4:13 pm Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
100% ei saa tulla... tööl _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Juun 29, 2006 8:26 pm Teema: |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Praegu vedelen niisama, söön, käin rannas ja niisama panen tuima. Ühesõnaga aega on veel, aga eks varsti kaon ka tööle ära.
Kui keegi midagi lähiajal korraldab, siis miks mitte  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Juun 30, 2006 10:22 pm Teema: |
|
|
Ma juba mainisin seda enne ja usun, et oleks väga tark minna kinno mõnda ulmefilmi (esilinastust) vaatama. Ei viitsi kahjuks uurida, kas suvel ka mõnda korralikku üldse tuleb siiakanti.
Kordan, et olen nõus osalema, kui muud asjatoimetused ei sega ja kui just mingit kostüümipidu ei tule.  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Juul 01, 2006 4:33 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Ma juba mainisin seda enne ja usun, et oleks väga tark minna kinno mõnda ulmefilmi (esilinastust) vaatama. Ei viitsi kahjuks uurida, kas suvel ka mõnda korralikku üldse tuleb siiakanti.
Kordan, et olen nõus osalema, kui muud asjatoimetused ei sega ja kui just mingit kostüümipidu ei tule.  |
"Rajaleidja"
"Superman tuleb tagasi"
"Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst"
"Silent Hill"
" X-Mehed: Viimane vastuhakk" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 5:54 pm Teema: |
|
|
Isiklikult kaldun arvama, et kokkutuleku jaoks ei ole aeg veel päris küps - foorum on ikkagi noor ja aktiivsete liikmete arv üsnagi väike.
Mõne filmi esilinastuse ühiskülastus oleks kahtlemata huvitav ja teemakohane, kuid paraku on sellel tegelikult ka mõned miinused. Arusaadavalt seab see väga jäigad ajalised piirangud, mis kõigile sobida ei pruugi; samuti tuleb ju filmi vaatamise ajal keskenduda filmi vaatamisele, mistõttu oleks ehk parem korraldada kokkusaamine kuskil bowlinguklubis või muus sellises kohas. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|