Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Nov 28, 2004 9:22 pm Teema: Stargate SG-1 |
|
|
Mida arvate sellest sarjast siis?
Tegu on minu ühe lemmikulmesarjaga, mulle meeldib eriti tema osade suhteline "kergus", see, et asja ei võeta liiga tõsiselt. Ka tegelased on kergesti "omaks" saavad. Jack O'Neill (MacGyver) on minu jaoks kahtlemata üks paremaid Sci-Fi karaktereid üldse, eriti hilisemates hooaegades. Samantha Carter on samuti huvitav tegelane, kes alati lahenduse leiab. Daniel Jackson on mõneti vastukaaluks Jackile, kuid kahjuks ei võeta teda alati kuulda (Scorched Earth).
Teal'c on omamoodi tegelane ning tema arengut on olnud huvitav jälgida. Esimestes hooaegades meenutas ta mulle Spocki Star Trekist, olles alati külm ja emotsioonitu, kuid hiljem on ta ka naeratama hakanud ning "inimlikumaks" muutunud.
Olen näinud tervikuna esimest, teist, seitsmendat ja kaheksandat (nii palju kui teda siiani on) hooaega, peaaegu täielikult neljandat ja kuuendat, teisi veidi vähem.
Esimene ja teine hooaeg olid suhteliselt sarnased, tegeldi ju niisama uurimisega ja kasutati "planet-of-the-week" taktikat, mis iseenesest ei olnud sugugi halb ning pakkus ka huvitavaid lugusid, kuid niimoodi ei saa kaua jätkata, seda näitab ka nt. Star Trek: VOY ja ENT'i elulugu, enne kui asi igavaks ja kordavaks muutub. Üldiseks kommentaariks niiapalju, et kogu sarja kohta on mul neist lemmikosi vähe.
Lemmikosad 1. hooajast:
Children of the Gods (OK, ma tean et see on pilootosa)
Cold Lazarus
Thor's Hammer
The Torment of Tantalus
Cor'ai
Enigma
Solitudes
The But For The Gace Of God
Within the Serpent's Grasp
Lemmikosad 2. hooajast:
The Serpent's Lair
In the Line of Duty
Thor's Chariot
The Tok'ra, 1. jagu
The Tok'ra, 2. jagu
The Fifth Race
A Matter of Time
1969
Out of Mind
Kolmanda kohta ei oska palju rääkida, sest nähtud on vaid mõned osad (Into the Fire, Pretense, Shades of Grey, Maternal Instinct, Nemesis), kuid need on üsna head olnud.
Neljas hooaeg on üks mu lemmikuid, seal oli hulganisti põnevaid ja minu SG-1'e paremikku kuuluvaid episoode, nagu näiteks:
Upgrades
Window of Opportunity
Watergate
Scorched Earth
Tangent
2010
Double Jeopardy
Exodus.
Viienda hooaja kohta pole jälle suurt midagi öelda, näinud olen vaid osi
Ascension
The Tomb
2001
Wormhole X-treme! (polnud minu arvates üldse nii hea, kui teda kiidetakse)
The Warrior
Menace
Revelations
Igatahes nähtu põhjal julgen öelda, et tegu on kehvema hooaja kui neljandaga.
Kuues hooaeg on jälle minu üks lemmikuid, võib-olla isegi parim üldse. Eriti meeldis mulle Jonas Quinni tiimi lisandumine Daniel Jacksoni lahkumisel. Tema tegelaskuju oli kuidagi soe ja kergesti jälgitav, kohe kahju, et ta uuesti lahkuma pidi seitsemenda hooaja alguses.
Kuuendas hooajas on minu arvates tohutult häid ja SG-1'e paremikku kuuluvaid osi, nimetaks siin mõned:
Descent
Frozen
Prometheus
Unnatural Selection
Disclosure
Forsaken
Memento
Prophecy
Full Circle
Seitsmes hooaeg tõi meile tagasi Daniel Jacksoni. Ka see on üks minu lemmikhooaegadest, seda vaatamata seda tabanud üldisele kriitikale.
Hooaja finaal Lost City on minu arvates aga üks paremaid ulmesarjade hooaegade lõpuosi üldse.
Parimad osad siis minu arvates:
Fragile Balance
Lifeboat
Space Race
Evolution, 1. jagu
Evolution, 2. jagu
Fallout (Jess, Jonas Quinn on tagasi! )
Death Knell
Heroes, 1. jagu
Heroes, 2. jagu
Lost City, 1. jagu
Lost City, 2. jagu
Kaheksas hooaeg on nähtavasti kannatanud seetõttu, et rohkem ressursse on suunatud uuele sarjale Stargate Atlantis, kuid tegu pole mingil juhul halbade episoodidega. Hooaja algusosa New Order oli vägagi nauditav, samuti ka Icon, Covenant ja Endgame.
Niisiis, palun muljetage!
Edit: Lisaks veel mõned head leheküljed:
http://www.sg1archive.com
http://www.gateworld.net _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Viimati muutis seda Enterprise (Teis Dets 07, 2004 10:26 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stargate Lipnik

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2004 9:41 pm Teema: |
|
|
jaa täitsa nõus ...ei ütle ühtegi halba sõna selle sarja kohta..aga see eraldi film (kui ma nüüd täpset pealkirja mäletaks) oli ka väga hea minuarust.. _________________ just close your eyes...forget your name..forget the world..and go insane.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 6:01 pm Teema: |
|
|
Ma olen hetkel küllaltki vähe episoode näinud, nii et kunagi hiljem kindlasti kommenteerin.
Stargate kirjutas: |
aga see eraldi film (kui ma nüüd täpset pealkirja mäletaks) oli ka väga hea minuarust.. |
Kas sa pead silmas esimest filmi nimega "Stargate", mille peaosas oli Kurt Russell? _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
muig Kadett
|
Postitatud: Laup Dets 18, 2004 12:30 am Teema: |
|
|
8.hooaja 11 episood Gemini siis väljas eilsest .
A duplicate of Colonel Carter approaches Stargate Command,
imploring them to help her to defeat the Replicator Fifth.
üldiselt see sari hakkab ära vajuma, sg atlantis natuke parem, ju ideed sinna lähevad. _________________ elasid kord.... ja nüüd on nad surnud. vist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
muig Kadett
|
Postitatud: Kolm Dets 22, 2004 7:52 am Teema: |
|
|
nüüd siis on võimalik vaadata ka 12 osa viimasest hooajast: Prometheus Unbound, vahva eks. _________________ elasid kord.... ja nüüd on nad surnud. vist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shatterhand Kontradmiral

|
Postitatud: Püh Jan 09, 2005 11:17 pm Teema: |
|
|
Tasemel sari niipalju kui eestikanalitelt näinud(ehk siis vähe) aga varsti SAT käes siis kommin ehk sisukamalt.Lemmik tegelane loomulikult MägiAivar. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Külaline Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 10, 2005 10:51 pm Teema: |
|
|
Stargate on väga hea sari koos SG: Atlantisega
Alguses ei vaadanud, siis jäi sõbra pealt pisik külge ja nüüd kõik osad juba kompuutri vahendusel omandatud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
martnix Kadett
|
Postitatud: Teis Jan 11, 2005 1:40 pm Teema: |
|
|
Seegi hea, Stargatel 9. hooaeg ka tehakse...kuigi alati on hea kui tead millal lõpetada...loodame, et ei saa pettumuseks  _________________ umm... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Püh Jan 16, 2005 6:26 pm Teema: |
|
|
Isiklikult arvan, et 9 hooaeg, kui ta ikka tuleb, siis jääb ta viimaseks! Seda sellepärast, et teema hakkab minu arust nagu lõppema... atlantis leitud, jumalad sõdivad ja tapavad teineteist ja ka salaorganisatsioonile tehti 8x14 osas lõpp. Kuid mine sa tea, ennegi on uute suundadega lagedale tuldud.
Mis teie arvate??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 16, 2005 6:32 pm Teema: |
|
|
9. hooaeg tuleb päris kindlasti ning SG-1 saab omale uue liikme Farscape'is Michael Crichtonit kehastanud Ben Browderi näol, seda seetõttu, et O'Neilli näeme me 9. hooajal väidetavalt vaid neljas episoodis. Lubati uut vaenlast ka selleks hooajaks. Igatahes huvitavamaks peaks minema.
Ise igatahes loodan, et venitavad 10 hooaega täis, saaks kuidagi ümmarguse numbri... ...kuigi samas, ega sidrunist ei anna mahla igavesti välja pigistada . _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 19, 2005 7:42 pm Teema: |
|
|
Võibolla on keegi vaadanud näitlejate koosseisu 8nda hooaja lõpus. Kohal on Kawalsky (kirjutatakse vist nii, igatahes see on see tüüp kellel uss peas oli :p), Apophis, Anubis, Baal jne. kõik vanad tegelased. 9s hooaeg tuleb vist nendega... See peaks tähendama, et SG1 tegelased lähevad ajas tagasi... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Nelj Jan 20, 2005 10:27 pm Teema: |
|
|
Tundub täitsa loogiline see ajas tagasi minemise jutt, leidsid nad ju ajamasina! Ja eks Carter nuputab paari osaga välja, kuidas seda kasutada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 12:52 pm Teema: |
|
|
Zorro kirjutas: |
Tundub täitsa loogiline see ajas tagasi minemise jutt, leidsid nad ju ajamasina! Ja eks Carter nuputab paari osaga välja, kuidas seda kasutada  |
tegelt ma sain teada mis selles osas on, aga see rikuks teiste ootused ära kui ma räägiks  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 1:19 pm Teema: |
|
|
Üks küsimus... Mitu hooaega näitas TV3. 1. ja 2. või ainult 1.? _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 2:48 pm Teema: |
|
|
Minu arust näitas TV3 ainult esimest ja teist hooaega.
Loodame, et hakkavad kunagi taas näitama.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2005 6:44 pm Teema: |
|
|
velz83 kirjutas: |
Üks küsimus... Mitu hooaega näitas TV3. 1. ja 2. või ainult 1.? |
Kindlalt 2 _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zorro Kaptenmajor

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 1:27 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
tegelt ma sain teada mis selles osas on, aga see rikuks teiste ootused ära kui ma räägiks  |
Mida sa sellega silmas pead?
(Kui ma õieti aru saan, siis ei tasu uutest osadest vist kõva häälega siin rääkida, või sain ma siiski valesti aru su kommentaarist!) |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 6:28 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
tegelt ma sain teada mis selles osas on, aga see rikuks teiste ootused ära kui ma räägiks  |
Mida sa sellega silmas pead?
(Kui ma õieti aru saan, siis ei tasu uutest osadest vist kõva häälega siin rääkida, või sain ma siiski valesti aru su kommentaarist!) |
Ma võin ju rääkida, aga see "spoiliks" ju need tulevased episoodid ära  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jack Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 9:03 pm Teema: Hea sari |
|
|
Stargate Sg1 ja Atlantis on mõlemad vägahead sarjad
MInu lemmik ep on Window of opportunity sest see oli nii naljakas
olen siiani kõiki osasid näinud kaasa arvatud sci one-i extrad mis on ka suht huvitavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 9:14 pm Teema: Re: Hea sari |
|
|
Jack kirjutas: |
Stargate Sg1 ja Atlantis on mõlemad vägahead sarjad
MInu lemmik ep on Window of opportunity sest see oli nii naljakas
olen siiani kõiki osasid näinud kaasa arvatud sci one-i extrad mis on ka suht huvitavad. |
See Window of Opportunity on minu lemmik samuti . Teisel kohal seisab Citizen Joe. Kolmandal The Lost City _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|