Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rd Kadett

|
Postitatud: Nelj Veeb 09, 2006 11:23 pm Teema: |
|
|
Jack
You are Jack You are fighting your inner demons, but deep down inside you know your doing what you think is right.
assa nuga. ma tahtsin see paks tüüp olla ikka. _________________ Linux on nagu naine. Mingi üldine ilu standard on olemas, aga see ei tähenda, et kõigile selline peale läheks. Ja mõnele meeldivad hoopis mehed. Need on Windowsi kasutajad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Teis Märts 07, 2006 9:49 pm Teema: |
|
|
Jack
You are Jack You are fighting your inner demons, but deep down inside you know your doing what you think is right. _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Laup Nov 25, 2006 2:54 pm Teema: |
|
|
Jack
You are Jack You are fighting your inner demons, but deep down inside you know your doing what you think is right.
heh...norm siis...vähemalt mingi tähtis tegelane
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
sofie Nooremleitnant

|
Postitatud: Püh Nov 26, 2006 5:18 pm Teema: |
|
|
You are Locke
You are the Ambassador of the island. You can be a wierdo at times, but you know more than anyone else.
__
Vau. Väga lahe karakter. Hämmingus.. et sain selle, kelle panin lemmikuks.
Enne veel, kui nägin Losti, sain Ethani Teist korda enam ei juhtunud. _________________ Ma ei võta narkootikume. Ma olen narkootikum. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 2:29 am Teema: |
|
|
Mina olen siis---
Boone
You are Boone. You are honest and Loyal but you also have this freaky thing going on with your sister. You are very protective of her and you are willing to kill someone with an axe if they hurt her.
Nujah, saan aru küll, millest selline tulemus tuli....
Aga sarjas ei olnud ta minu jaoks just eriti meeldejääv ja huvitav tegelane... _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 6:34 pm Teema: |
|
|
Your Results:
Boone
You are Boone. You are honest and Loyal but you also have this freaky thing going on with your sister. You are very protective of her and you are willing to kill someone with an axe if they hurt her.
hm... kuna ma seda sarja ei vaata, siis ei oskagi öelda, kas Boone olla oleks hea v halb?  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 7:23 pm Teema: |
|
|
Nagu paljud enne mind sain ka mina tulemuseks Charlie. Ka minu meelest ei kuulu ta kõige õnnestunumate tegelaste hulka. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Weeb Lipnik

|
Postitatud: Püh Mai 13, 2007 8:21 pm Teema: |
|
|
Sayid
You are Sayid You are above average in intelligence and your military experiance will help you survive on the island. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 2:17 pm Teema: |
|
|
Locke!
Aga X-meeste tegelastest valisin suvalt kõige lahedama nime Doktor X, sest ma pole ausaltöeldes X-mehi mitte kunagi näinud
Ja minuarust on Charlie küll üks väga väärt tegelaskuju. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
duncan Leitnant

|
Postitatud: Laup Aug 04, 2007 5:54 pm Teema: |
|
|
You are Boone. You are honest and Loyal but you also have this freaky thing going on with your sister. You are very protective of her and you are willing to kill someone with an axe if they hurt her. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|