Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
40% |
[ 2 ] |
7 |
|
20% |
[ 1 ] |
6 |
|
40% |
[ 2 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 5 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 9:34 pm Teema: TOS - 3x14 "That Which Survives" |
|
|
Episood on eetris esmaspäeval, 6. märtsil 2006 kell 23:15 ETV's
"Ellujääjad"
Tähelaev Enterprise asub uurima väikest tundmatut planeeti, mille vanus on vaid 1000 aastat ja mass üllatavalt suur. Maabumisel ilmub kummaline naine ja tapab operaatori, kelle rakud lihtsalt lakkavad toimimast. Planeedi uurimine osutub võimatuks, sest naine põhjustab veel mitme meeskonnaliikme surma ja viib Enterprise'i hukkumise äärele. Naine nimetab ennast jaama komandöriks Losiraks ja on võimeline multiplitseeruma.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Märts 07, 2006 12:27 pm Teema: Re: 3x14 "That Which Survives" |
|
|
Tre,
Sellest osast jäi meelde muljet avaldav "dialoog" Spocki ja Scotty vahel. Tõsiselt head pärlid olid seal. Eriti koht kus Scotty avaldas oma tundeid laeva osas, et see ei "tundu" õige olevat mis temaga(Enterprice) toimub. Ma tükk aega tõsiselt südamest naersin kui Spock oma vastuse andis.
Selliste hetkede nimel tasub elada ma ütlen
Kokkuvõttes andsin 8 punkti.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 08, 2006 3:59 pm Teema: |
|
|
Kuidagi veider episood oli, kui nii võib öelda. Pidevalt toonitati Spocki emotsioonitust. Osa lõpus hakkas see juba häirima.
Ega idee ka just kõige uuem ei olnud. "Kuidas ta saab nii õel olla, kui ta on nii ilus?" Nojah, mis siin ikka öelda. Ja jällegi juhtis arvuti kõike. Ning kuidas saab planeet olla 1000 aastat vana?
Ma arvan, et 7/10. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Märts 11, 2006 7:08 pm Teema: |
|
|
Mõtlesin pikalt, et mida selle episoodi kohta öelda, sest erilisi emotsioone see minus ei äratanud ja esimesest vaatamisest ma seda ausalt öeldes eriti ei mäletanudki. Idee oli võibolla tõesti suhteliselt omapärane, kuid kõik toimuv tundus minu jaoks veidi liiga ebareaalne ja lisaks ülimalt veniv. Ma ei hakka neid ebaloogilisi seiku eraldi välja tooma, sest arvan, et need on küllaltki ilmsed.
Spocki ja Scotty vestlused olid tegelikult ainukesed asjad, mis selle episoodi juures meelelahutuslikud olid ning nagu wendelh juba mainis, hakkasid ka need lõpuks ära tüütama.
Midagi hirmsat selle osa juures küll ei olnud ning halvimate osade hulka ma teda ei liigitaks, kuid kuna kogu sündmustik oli tõesti niivõrd igav, siis ma ei saa seda osa kõrgelt hinnata. Tavaliselt ma naudin TOS episoode, kuid see jättis mind suhteliselt külmaks.
Paraku pean andma 6/10.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|