Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
RedStar Kadett

|
Postitatud: Teis Jan 24, 2006 7:32 pm Teema: Star Wars Battlefront2 |
|
|
kas keegi mängib mängu nagu star wars battlefront 2?kui jah siis kirjutage midagi selles huvitavat.mina mängin ja minu arust on see räigelt hea mäng kuna seal on mõnusalt suuri sõdu.ja vahepeal jooksed seal jedina ringi.eriti lõbus mäng.kirjutage oma arvamused selle mängu kohta |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 24, 2006 8:10 pm Teema: |
|
|
Ohissand....
Mul unus see mäng üldse ära:p Tegu ühe parima pelaga mis kunagi nähtud, head oli kosmoselahingud aga jedid olid nati nõrgad... Kahjuks ka kosmoselahingu stsenaarium kordus pidevalt. Muidu oli ikke väga hea action vahelduseks  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
RedStar Kadett

|
Postitatud: Kolm Jan 25, 2006 4:16 pm Teema: |
|
|
nojah jedid nats nõrgad kuid need sõjad on head-praegu mul käsil üks kosmose tase ja see on raske.ma mängin siis nii et ma valin mis mapi tahan teha ja mängin.see on hea et nii saab kah teha |
|
Tagasi üles |
|
 |
peeter21 Kadett
|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 10:43 pm Teema: |
|
|
Küsiks nõu.
Mis imega Jedi Library-s 3 minutit neid raamatuid kaitsa jõuab?
Kui ma sinna kohale jõuan on pooled raamatud juba hävitatud. ja ka ülejäänutega läheb suht kiiresti.
Kõige lahjem mees nagu ei ole oma arust, aga hakkama ei saa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Laup Märts 04, 2006 6:00 pm Teema: |
|
|
comon ostke see endale ps2 peale seal natuke kergem mängida nende kahe yoistikkuga.Minu meelsest on seal rise of the empires kõige raskem koht see mustafar kus sa oled empire vs droids _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
RedStar Kadett

|
Postitatud: Püh Apr 23, 2006 2:45 pm Teema: |
|
|
ei seal raamatukogus on asjalood nii et olgu etmõned on hävitatud kuid lase jedidele pähe surevad kiiremini ära mai tea mina tegin vabalt ära ei olnud üldse raske.yavin 4 on väga nõme sest seal peab kuhugi pommi panema ei tea kuhu...tahax ka teada kuidas teha anakin vs obi-wan....tahax teha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|