|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Dets 22, 2005 8:23 pm Teema: |
|
|
Mina usun, et on olemas mingi kõrgem jõud, mis Universumit juhib ning iga inimene on selle jõu osa. Olen arvamusel, et igal elusal olendil on lisaks tema bioloogilisele kehale, ka hing, mis on surematu ning kannab endaga põlvest põlve oma omapära. Hing on kui inimese rool, mis teda juhib, kui bioloogiline keha ei suuda otsustada.
Tunnistan, et olen luteri usku, ristitud ning seega peaks tegelikult järgima selle usu tavasid, kuid olen alati suhtunud sellesse lahtiste silmadega ning otsinud enda tõde. See ei tähenda, et ma luteri usku valeks pean, aga lihtsalt mul on kohati veidi teine lähenemisviis.
Kõgil inimestel on õigus uskuda või mitte uskuda, uskumise puhul uskuda, millist usku ta endale kõige lähedasemaks peab, kuid siiski tuleks alati ühte asja meeles pidada. Küsige endalt vahel, kas ma olen tõesti üks tavaline biomass või peitub minus midagi enamat...kas minu eksisteerimisel on kõrgem tähendus?
Jõuluvana ilmselt klassikalises mõttes ei eksisteeri, kuid kuna ta elab inimeste südametes, siis on ta ka olemas.
Häid Jõule kõigile! _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krewals Kadett
|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 11:36 am Teema: |
|
|
Selle jõuluvanasse uskumise asjaga on nii, et kui keegi võtab kätte ja hakkab jõuluvanaks, st paneb punase keebi selga ja hakkab kinke jagama, siis ongi jõuluvana olemas. ja siis veel, et päkapikud on kindlasti olemas, sest igal detsembrihommikul on mul midagi head sussi sees ja 24- ndal kuuse all. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 11:50 am Teema: |
|
|
Krewals kirjutas: |
Selle jõuluvanasse uskumise asjaga on nii, et kui keegi võtab kätte ja hakkab jõuluvanaks, st paneb punase keebi selga ja hakkab kinke jagama, siis ongi jõuluvana olemas. ja siis veel, et päkapikud on kindlasti olemas, sest igal detsembrihommikul on mul midagi head sussi sees ja 24- ndal kuuse all. |
ee, soki sees võib ka olla, aga siis peab see ennem puhas olema:D _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 6:13 pm Teema: |
|
|
Samas võivad nemad ka sulle märja sussi teha . |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 02, 2006 6:22 pm Teema: |
|
|
MobY kirjutas: |
Jah, eriti kiired on nad seda tegema kui sul on kodus kass või koer, sest siis nad üriavad kiirelt asju korda ajada, aga koduloom ehmatab nad "märjaks".  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Jan 04, 2006 12:54 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
MobY kirjutas: |
Jah, eriti kiired on nad seda tegema kui sul on kodus kass või koer, sest siis nad üriavad kiirelt asju korda ajada, aga koduloom ehmatab nad "märjaks".  |
Hingamispuudus tekib:D
arvatavasti... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Teis Apr 25, 2006 6:39 pm Teema: |
|
|
Samad sõnad, TrekRanger. Suur osa sellest hingeteooriast on igal pool laiali. Rerih/Reirich [rörih] on üks suurkuju selles osas.  _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|