Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
rahurikkuja Kadett
|
Postitatud: Teis Sept 27, 2005 8:18 pm Teema: |
|
|
Rate on mõttetu. Niisama sõpradega suhtlemise vm jaoks on Orkut ka olemas ja Orkut on ju täiesti normaalne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2005 10:57 pm Teema: |
|
|
Mis asi on Orkut? |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 2:50 pm Teema: |
|
|
Orkut on rate analoog, nn. täiskasvanute rate aga sinna saab sisse ainult kutsega. Hindeid seal üksteisele ei panda, pôhieesmärk on tutvumine ja suhtlemine, vanade tuttavate otsimine, huviklubide moodustamine jne. Tegin kunagi huvi pärast endale konto, keegi kutsus ja nii see läks. Mu meelest suht ebamugav süsteem, mis kunagi korralikult ei toimi, loobib välja jne. Alguses tundus isegi huvitav. Nüüd üle pika aja ma jälle logisin ennast sisse ja avastasin terve nimekirja mingitest türgi ja portugali päritolu meeskodanikest, kes k6ik tahtvat kangesti sôbraks hakata.  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 30, 2006 6:18 pm Teema: |
|
|
Mul oli kunagi seal konto, aga see on suht mõttetu koht ja igasuguseid friike liigub seal ringi. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Mai 13, 2006 11:12 am Teema: |
|
|
Karjuda tahaks...
http://noortekas.delfi.ee/tuum/njuus/article.php?id=12855737 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Laup Mai 13, 2006 3:25 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Olen ka ilma eksponeerimata ilus  |
Minul kontot pole, kasutan reiti ainult vahest lehega netdisaster.com või siis lihtsalt võtan tuttavate pilte ja mixin neid photoshopiga . Rate.ee-st ma lihtsalt aru ei saa. Sa panid mulle ühe!!! WORLD WAR 3!!! _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Mai 13, 2006 5:36 pm Teema: |
|
|
Päev on juba topelt ära rikutud... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Esm Mai 15, 2006 9:20 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Karjuda tahaks...  |
Tahad karjuda ? osta Batmo..ei , midagi läks vist valesti.
Raha ei haise! _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|